You are here:

"Eşti cel mai bun atacant de la noi". Un fotbalist, uluit de ce a declarat apoi finanţatorul FCSB la televizor: "Abia aştept să scap de ăla"

"Eşti cel mai bun atacant de la noi". Un fotbalist, uluit de ce a declarat apoi finanţatorul FCSB la televizor: "Abia aştept să scap de ăla"

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii trecuţi pe la FCSB a dezvăluit că finanţatorul Gigi Becali are un discurs diferit atunci când nu oferă declaraţii de presă. Adi Petre a dezvăluit relaţia pe care a avut-o cu afaceristul, care nu l-a împiedicat să plece de la echipa bucureşteană.

Adi Petre: "Eu trebuia să ajung la CFR, nu la FCSB"

Ajuns la 26 de ani, Adi Petre a dezvăluit că se retrage, din cauza unei probleme medicale grave, însă Concordia Chiajna i-a mai oferit o şansă. 

La VREAU SĂ ŞTIU, Adi Petre a rememorat perioada complicată de la FCSB, între februarie - octombrie 2020. El a avut mai multe momente neplăcute, a fost schimbat de multe ori la pauză şi a reuşit să marcheze doar de trei ori în 16 meciuri. 

"Din Danemarca, da, la FCSB. Eu trebuia să ajung la CFR şi lumea nu ştie. Au trimis ofertă oficială, au primit ofertă de la CFR mai bună decât cea de la FCSB, doar că CFR avea interdicţie la transferuri, o problemă cu insolvenţa şi puteau oferi banii în mai multe tranşe. Cei de la Esbjerg voiau doar în două tranşe, acum şi într-un an. Cei de la CFR nu puteau, adică puteau o tranşă foarte mică acum, apoi şase luni, şase luni, şase luni, iar ăştia cu românii probabil au avut vreo experienţă sau nu ştie ce poveste şi nu au acceptat oferta, cu toate că era mai bună.

Se încheiat perioada de transferuri şi am aşteptat cam o lună după cei de la CFR, ca să se facă transferul, că eram pregătit, mă uitam după chirie în Cluj. 

Îi dau mesaj impresarului şi îi zic vorbeşte cu FCSB, scrie-le. În două ore am semnat cu FCSB, clubul semnase, oferta, cu toate că era mai mică, dar dădeau banii din prima", a declarat Adi Petre, în dialogul cu Cătălin Oprişan. 

Gigi Becali l-a făcut praf la televizor, apoi au discutat faţă în faţă: "Tată, îmi pare rău! Nu e adevărat ce zic, eşti cel mai bun"

Fostul atacant al naţionalei U21 nu pare să aibă resentimente, deşi a recunoscut că a fost confuz iniţial din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali. 

"Eu mereu am căutat presiunea, îmi puneam singur presiune dacă nu o punea nimeni. La FCSB era Gnohere, dar a plecat repede. Eram doar eu în momentul respectiv pe postul de atacant. 

Când am ajuns acolo, totul ok, domnul Becali era fericit că a reuşit să mă transfere, totul era ok. De acolo ştie toată lumea ce s-a întâmplat. De ce nu am stat mai mult? Venise pandemia, s-a oprit tot, ne antrenam de acasă, unde mai apucam. A fost urât, te antrenai acasă, purtai mască. 

Cu domnul Becali am vorbit de trei ori cred faţă în faţă şi era total diferit de ce auzeam în presă şi diferit de ce declara. În faţă îmi spunea <<Tu eşti cel mai bun atacant de la noi din ţară, tu eşti la naţională, se lipeşte mingea de tine, ai forţă, viteză, ai tot ce vrei, doar că nu eşti antrenat. Vorbesc cu antrenorii şi te antrenează şi o să fii la naţională, te fac numărul 1>> <<Bine, nea Gigi, mulţumesc!>>. 

Următorul meci, la pauză afară. <<Abia aştept să scap de ăla, mai are contract un an, dar abia aştept să aduc alt atacant>>. Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după... După meci venea în vestiar şi zicea <<Tată, îmi pare rău. Am fost şi eu nervos, nu te supăra pe mine. Nu e adevărat ce zic, dar sunt şi eu nervos şi le am pe ale mele>>. Adică total diferit şi nu ştiam ce să mai cred. Prin octombrie am primit oferta din Serie B şi mi-a zis că nu vrea să mă dea afară sau să plec, dar mi-a zis că o să fie greu să joc. Venise şi Buş. Nu-mi mai garanta că mă mai bagă antrenorii. 

Adi Petre: "La FCSB de mine a depins, dar am ratat. Puteam să fac mai mult"

Ştiam dinainte că ies de la pauză la FCSB, dinainte de meci. Veneau şi îmi spuneau că ies la pauză. Nu conta că dau gol, nu, eu ies la pauză. Acolo mi-am pierdut plăcerea de a mă antrena.

La FCSB 100% de mine a depins. Primul meci, titular. Am ratat o ocazie mare. Al doilea meci, la fel, ratez o ocazie mare. Puteam să dau gol în minutul 2 cu Chindia, la debut, dar a trecut mingea de puţin pe lângă poartă. În al doilea meci am rata cu poarta goală. Sunt conştient că nu mi s-a dat încredere, dar mi-am asumat că am ratat. Puteam să fac mai multe la FCSB, puteam să stau şi să lupt şi să nu plec din Italia, doar că ştiam dinainte că ies la pauză", a mai spus fostul atacant de la Farul, UTA şi FCSB, Adi Petre

  • Atacantul a avut cele mai bune perioade la: UTA (59 de meciuri, 33 de goluri, 3 pase decisive) şi Esbjerg (82 de meciuri, 29 de goluri, 6 pase decisive).

Afla mai multe despre: adrian petreadi petre fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare