Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, de acord să-şi vândă revelaţia din acest sezon în Superligă! "Dacă va accepta, îl vom lăsa să plece". Poate ajunge la o altă candidată la titlu

Farul, de acord să-şi vândă revelaţia din acest sezon în Superligă! "Dacă va accepta, îl vom lăsa să plece". Poate ajunge la o altă candidată la titlu

Superliga

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a anunţat că revelaţia din lot este de vânzare. Dacă în vară "marinarii" cereau un milion de euro, acum oficialul a lăsat de înţeles că valoarea jucătorului s-a mărit.

Farul Constanţa aşteaptă oferta de milioane de euro pentru Alexi Pitu

Gică Hagi şi antrenorii academiei care-i poartă numele fostului jucător al naţionalei au reuşit să propună noi fotbalişti tineri în Superligă, iar Farul Constanţa nu se abate de la politica sa. 

Pentru Orange Sport, Gică Popescu a anunţat că atacantul lateral Alexi Pitu (20 de ani) este de vânzare, pentru suma potrivită. Preşedintele liderului din campionat a anunţat că este aşteptată oferta pentru jucătorul considerat o revelaţie a lotului, după ce a reuşit să marcheze patru goluri, să paseze decisiv de cinci ori şi să facă multe faze de atac în 16 meciuri în acest sezon. 

"Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere. Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze, are trei goluri, ce nu avea în sezoanele anterioare. 

(n.r. - echipele) Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri... N -am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine. 

Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport.

În vară, Farul Constanţa îl evalua pe Alexi Pitu la un milion de euro, într-un moment în care CFR Cluj şi Rapid Bucureşti s-au arătat interesate de fotbalistul lui Gică Hagi. 

Gică Popescu, nemulţumit că Alexi Pitu n-a fost convocat în naţionala României

După ce a pierdut amicalul cu Slovenia, România joacă duminică împotriva Republicii Moldova, live text pe Orangesport.ro, iar Gică Popescu e de părere că Alexi Pitu ar fi meritat să fie convocat. 

"Lipseşte de la naţională şi nu mi se pare normal, e unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, cu o evoluţie foarte bună şi nu e convocat la naţională. Ştiţi cum e cu antrenorii ăştia, fiecare cu fixul lui, cu un anumit tip de jucător, dar cred că Pitu n-ar fi trebuit să lipsească de la naţională, după evoluţia pe care a avut o până acum", a mai spus preşedintele Farului Constanţa. 

Afla mai multe despre: farul constantagica popescualexi pitutransfer alexi pitugica hagitransferuri farul constanta 

viewscnt
Articole similare