Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favoritul lui Gigi Becali, înapoi la FCSB? Planul ascuns gândit de patronul campioanei. Sunt bani mulţi la mijloc

Favoritul lui Gigi Becali, înapoi la FCSB? Planul ascuns gândit de patronul campioanei. Sunt bani mulţi la mijloc

FCSB

Comentarii

Pe FCSB o aşteaptă un început de sezon plin de meciuri europene, iar Gigi Becali a trecut la făcut transferuri. Unul dintre ele ar putea fi chiar o repatriere foarte importantă.

Posibila revenire a favoritului lui Becali înseamnă renunţarea la Louis Munteanu?

FCSB este campioana României şi a început deja pregătirile pentru sezonul viitor, unul în care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Iar Gigi Becali s-a pus pe făcut transferuri şi pe întărit echipa. Astfel, primele două achiziţii au fost deja efectuate: Kiki şi Daniel Popa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dar patronul roş-albaştrilor nu se opreşte aici. Vrea o echipă care să poată fi capabilă să se califice în grupele celei mai galonate competiţii intercluburi, acolo unde a fost ultima oară în sezonul 2013-2014.

Prin urmare, Gigi Becali mai doreşte să facă nişte achiziţii în partea ofensivă. Unul dintre jucătorii pe care i-a numit a fost şi Louis Munteanu, dar transferul acestuia pare să fi intrat în impas, cel puţin momentan.

Omul de afaceri din Pipera ar avea alte planuri. Gigi Becali nu plusează mai mult pentru jucătorul ce aparţine încă de Fiorentina deoarece ar dori să-l aducă înapoi la FCSB pe Florin Tănase, unul dintre preferaţii săi. Potrivit Gsp, patronul i-ar pregăti acestuia un contract colosal pentru standardele din România: un salariu de 30.000 de euro pe lună.

În sezonul actual, Tănase a evoluat în Arabia Saudită, la Al-Okhdood, şi ar urma să plece din zona Golfului, iar următoarea sa destinaţie ar putea fi chiar FCSB, echipă unde a fost căpitan şi golgheter.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În stagiunea curentă din campionatul saudit, Florin Tănase a jucat 25 de meciuri şi a livrat două goluri şi trei pase decisive. Cota sa actuală de piaţă este de 3,2 milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliflorin tanase 

viewscnt
Articole similare