You are here:

FCSB a pierdut un titular pentru returul cu Sparta Praga: ”Din nefericire”. Absenţă uriaşă pentru campioana României

FCSB a pierdut un titular pentru returul cu Sparta Praga: ”Din nefericire”. Absenţă uriaşă pentru campioana României

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut un jucător extrem de important pentru meciul retur de la Bucureşti cu cehii de la Sparta Praga.

Ce jucător important a pierdut deja FCSB pentru returul cu Sparta Praga

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, marţi, în deplasare, în compania echipei Sparta Praga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru FCSB a marcat Dawa, în minutul 61, iar pentru Sparta Praga a înscris Olatunji (78).

În minutul 90+3, Kairinen a marcat pentru Sparta Praga, dar golul a fost anulat din cauza unui fault în atac la Edjouma.

Totuşi, meciul nu s-a încheiat bine nici pentru William Baeten, dar nici pentru Joyskim Dawa, care a luat un cartonaş galben în minutul 55, pentru o ţinere a jucătorului advers, venită după o eroare în defensivă a jucătorul bucureştean.

Vestea nu a fost prea bine primită de Mihai Stoica. Acesta a anunţat că Dawa a încasat al treilea cartonaş galben, astfel că este suspendat pentru meciul retur, de la Bucureşti.

”Din nefericire, Dawa stă, are al treilea cartonaş, stă. Măcar dacă tot făcuse prostia aia, ce să facă ăla de la Sparta? Nici nu pot. Aşa a gândit el fazele alea, dar până acolo a fost impecabil. 

Noi am avut ocazii şi la 1-1 prin Luis Phelipe. Mi-a fost frică la Creţu că ia galben şi Haraslin e periculos. Putea să-i dea şi lui Creţu, da”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Dacă trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off-ul Champions League cu învingătoarea dublei manşe dintre PAOK Salonic şi Malmo, scor 2-2, în tur.

Afla mai multe despre: fcsbchampions leaguemihai stoica 

viewscnt
Articole similare