adplus-dvertising
You are here:

FCSB, gata să transfere jucătorul căutat! Becali a trimis oferta! Câţi bani a oferit | EXCLUSIV

FCSB, gata să transfere jucătorul căutat! Becali a trimis oferta! Câţi bani a oferit | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a făcut o ofertă pentru atacantul din Liga 1 cu clauză de reziliere de 3 milioane de euro. FCSB caută atacant, iar Andrea Compagno (26 de ani) este pe placul echipei roş-albastre, astfel că Becali i-a făcut o ofertă de transferu lui Adrian Mititelu.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că Gigi Becali a făcut o ofertă de transfer pentru Andrea Compagno, atacantul de la FCU Craiova 1948, dar italianul are clauză de reziliere de 3 milioane de euro. MM e sigur că vârful de atac "nu se mişcă sub 3 milioane" de la echipa lui Adrian Mititelu.

FCSB, gata să transfere jucătorul căutat! Becali a trimis oferta! Câţi bani a oferit | EXCLUSIV

FCSB îşi caută atacant, iar după ce varianta Pavol Şafranko (27 de ani) a picat, "roş-albaştrii" s-au reorientat către un vârf de atac din Liga 1. Andrea Compagno, pivotul de la FCU Craiova, este pe placul FCSB şi Gigi Becali a făcut o ofertă de 500.000 de euro, însă Adrian Mititelu nu vrea să-l vândă pe atacant.

Andrea Compagno are în contractul de la Craiova, conform lui Mihai Stoica, o clauză de reziliere de 3 milioane de euro şi "nu se mişcă sub 3 milioane" de la echipa lui Adrian Mititelu.

"Pentru Compagno a fost ceva, Gigi i-a propus ceva lui Mititelu, o ofertă Compagno are clauză de reziliere de 3 milioane de euro, din ce ştiu eu. Nu cred că se poate mişca de la Adrian Mititelu sub trei milioane de euro niciodată. Că-l ştiu pe Adrian Mititelu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno a marcat trei goluri în patru meciuri jucate în acest sezon de Liga 1, iar per total a înscris de 24 de ori şi a livrat cinci pase de gol în 58 de meciuri pentru echipa lui Adrian Mititelu.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă lui Andrea Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare