Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ofertă concretă pentru transfer: 1 milion € pentru starul rivalei! Becali a confirmat

FCSB, ofertă concretă pentru transfer: 1 milion € pentru starul rivalei! Becali a confirmat

FCSB

Comentarii

Alexandru Băluţă (29 de ani) va fi fotbalistul FCSB, liber de contract după despărţirea de Akademia Puskas, clubul din Ungaria unde a jucat în ultimii doi ani. Gigi Becali a confirmat înţelegerea cu fostul star de la Universitatea Craiova şi a recunoscut o ofertă mai veche făcută pentru acesta.

Transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB este o dorinţă mai veche a lui Gigi Becali, îndeplinită în momentul în care acesta a putut rămâne liber de contract. Banii oferiţi de Becali la semnătură au făcut diferenţa în favoarea FCSB, Băluţă fiind dorit şi de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

FCSB, ofertă concretă pentru transfer: 1 milion € pentru starul rivalei! Becali a confirmat

După ce a confirmat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB, Gigi Becali a recunoscut şi că, în urmă cu câţiva ani, a făcut o ofertă de un milion de euro pentru Băluţă. În vremea când Băluţă, Mitriţă şi Gustavo formau o tripletă de vis la Universitatea Craiova, Gigi Becali a dorit să-l transfere pe jucătorul format la academia lui Gică Popescu.

Gigi Becali a confirmat faptul că a vrut să-l transfere pe Alexandru Băluţă şi chiar a oferit un milion de euro. Totul a picat, însă, după ce echipa lui Mihai Rotaru a solicitat două milioane de euro în schimbul atacantului. "(n.r. - Vi l-aţi dorit de mult pe Băluţă) Nu 3 milioane, un milion am vrut să dau, au cerut ei două milioane de euro. Eu am dat un milion", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

După o ofertă făcută în urmă cu două săptămâni, Alexandru Băluţă a accepte să semneze cu FCSB, în detrimentul Craiovei, echipă care-l dorea pe "Ion Oblemenco". FCSB i-a oferit lui Băluţă o sumă de bani la semnătură, cu care a făcut diferenţa. Într-o discuţie cu jurnaliştii la Palat, Gigi Becali a confirmat că Alexandru Băluţă va fi noul jucător al FCSB: "Face vizita medicală şi semnează, va fi la noi", a spus omul de afaceri din Pipera.

Alexandru Băluţă jucat, de-a lungul carierei, la academia de fotbal a lui Gică Popescu, Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Akademia Puskas.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: gigi becali alexandru baluta fcsbgigi becali oferta transfer balutafcsb transfer alexandru balutagigi becali oferta transfer alexandru balutagigi becali baluta 

viewscnt
Articole similare