Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, sperietoare de antrenori? Gigi Becali poate să îşi ia adio. Un nume de înlocuitor pentru Dică, pe lista scurtă a altei echipe

FCSB, sperietoare de antrenori? Gigi Becali poate să îşi ia adio. Un nume de înlocuitor pentru Dică, pe lista scurtă a altei echipe

FCSB

Comentarii

FCSB se află într-o situaţie complicată. Seria de patru victorii la rând în campionat a avut un sfârşit drastic, iar Nicolae Dică (42 de ani) a decis să plece de la gruparea pe care a pregătit-o în ultimele trei luni.

FCSB a anunţat, în mod oficial, despărţirea de Nicolae Dică, tehnicianul care a fost la cârma echipei în ultimele trei luni.

Îmediat, au fost lansate numele unor posibili înlocuitori. Printre cele mai vehiculate nume au fost Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă, dar şi Toni Petrea, Walter Zenga, Marius Şumudică sau Laurenţiu Reghecampf.

Ultimele două nume pe care le-a propus chiar patronul Gigi Becali sunt Eugen Neagoe şi Liviu Ciobotariu.

Însă, până la numirea unui nou antrenor, echipa va fi pregătită de tandemul format din secunzii Mihai Pintilii şi Viorel Tănase, inclusiv la meciul cu West Ham, ultimul din grupele Conference League.

FCSB, sperietoare de antrenori? Gigi Becali poate să îşi ia adio. Un nume de înlocuitor pentru Dică, pe lista scurtă a altei echipe

Walter Zenga a fost propus la FCSB de Basarab Panduru. Acesta a fost dorit în perioada recentă şi de FC U Craiova, dar negocierile cu echipa lui Adrian Mititelu nu au ajuns la o concluzie.

Totuşi, se pare că revenirea tehnicianului de 62 de ani în fotbalul românesc este departe de a se realiza. Zenga este dorit de o echipă din ţara natală, conform presei italiene.

Cosenza, echipă care evoluează în Serie B şi a înregistrat patru înfrângeri la rând, îl doreşte pe fostul mare portar al lui Internazionale Milano şi naţionalei Italiei.

Walter Zenga nu este însă singurul nume de pe lista scurtă. Acesta trebuie să convingă conducerea divizionarei secunde din Italia că este o opţiune mai bună decât Luigi Di Biaggio şi Roberto Breda.

Walter Zenga a câştigat un titlu de campion al României, chiar cu FCSB, în 2005. În Liga 1, italianul le-a mai pregătit pe FC Naţional şi Dinamo.

Zenga: ”Nu mă aşteptam ca relaţia să se termine atât de repede”

"Din mai multe motive, nu mă aşteptam ca relaţia cu Cagliari să se termine atât de repede. Au fost multe lucruri care nu au fost clare pentru mine şi cred că rezultatele noastre au fost pozitive. 

Până la urmă, am jucat 13 meciuri în 40 de zile şi l-am avut pe Radja Nainggolan în doar două dintre ele, în timp ce Joao Pedro a jucat pe calmante. Veneam după trei luni de pauză şi echipa nu câştige de mult timp un meci", afirma Zenga, în august 2020, după despărţirea de Cagliari, ultima echipă pe care antreat-o.

Afla mai multe despre: fcsbantrenor 

viewscnt
Articole similare