Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu a depistat conflictul dintre selecţioner şi jucători: "Poate a greşit el. Nu descoperim apa caldă acum, ştiu şi eu cum e"

Florin Răducioiu a depistat conflictul dintre selecţioner şi jucători: "Poate a greşit el. Nu descoperim apa caldă acum, ştiu şi eu cum e"

Echipa națională

Comentarii

Componentul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, e sigur că Elveţia vine să câştige în România, în ultima etapă a grupei de calificare la EURO 2024. Totuşi, tricolorii ar putea profita de un presupus conflict între selecţionerul Murat Yakin şi un jucător important din lot.

Florin Răducioiu a simţit conflictul dintre selecţioner şi jucători: "E posibil să fie ceva acolo"

România şi Elveţia sunt calificate matematic la EURO 2024, iar marţi se întâlnesc pe Arena Naţională, de la 21:45, live text pe Orange Sport, pentru primul loc al grupei. 

Tricolorilor le ajunge şi un egal pentru a termina pe prima treaptă şi pentru a fi în urna a doua la turneul final din Germania. 

Posibilitatea ca România să încheie prima în grupă la surprins pe Florin Răducioiu, care se aştepta ca Elveţia să facă puţini paşi greşiţi. Totuşi, adversarii de marţi au fost sub aşteptări, iar Murat Yakin a fost întrebat dacă va fi ultimul său meci, în conferinţa de presă premergătoare partide cu România. 

După apariţia informaţiilor unei publicaţii din Elveţia, conform căreia Shaqiri şi Xhaka ar fi în conflict cu selecţionerul Yakin, Florin Răducioiu a comentat tensiunile din lotul adversarilor. 

Concret, jurnaliştii elveţieni susţin că Xhaka ar fi nemulţumit de postul pe care-l ocupă, în timp ce Shaqiri i-ar fi reproşat că nu a fost introdus în remiza cu Israel, scor 1-1. 

"Acum, răzbunare... Noi ne îndreptam spre o înfrângere drastică (n.r. - în tur), iar Murat Yakin a făcut nişte greşeli în repriza a doua cu schimbările. Mâine (n.r. - pe Arena Naţională) vor să ne bată şi au o echipă bună, au jucători foarte buni, interesanţi, dar nu au reuşit să se califice la pas. Credeam că vor obţine aproape de maximum de puncte. 

Cred că între Yakin şi jucători au început problemele de atunci (n.r. - de după Elveţia - România 2-2). Nu descoperim apa caldă, ştiu şi eu cum e, că am trăit în echipe. E posibil să fie ceva acolo, poate a greşit el. Se produce o atmosferă negativă, trebuie să ai capacitatea de a-i pune pe picioare. 

Pe Murat îl ştiu de la Stuttgart, că a fost colegul meu, era liniştit, echilibrat, nu era conflictual, era titular, dar când te pui cu jucătorii mari e greu. Am văzut comportamentul lui pe banca de rezerve în ultimele meciuri. Era un pic nervos, nemulţumit, crispat", a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Înaintea meciului de pe Arena Naţională, în cantonamentul României a pătruns o personalitate, deşi Edi Iordănescu a interzis vizitele, la Mogoşoaia. 

Afla mai multe despre: romania elevtiaflorin raducioiurezultate preliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare