Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase revine pe "cel mai frumos stadion" din România. A stat de vorbă cu Cosmin Olăroiu după ce a marcat contra lui: "Mi-a făcut plăcere că i-am întâlnit"

Florin Tănase revine pe "cel mai frumos stadion" din România. A stat de vorbă cu Cosmin Olăroiu după ce a marcat contra lui: "Mi-a făcut plăcere că i-am întâlnit"

Stranieri

Comentarii

Florin Tănase (28 de ani) trece printr-o perioadă bună în Emiratele Arabe Unite şi a fost convocat de Edward Iordănescu pentru meciurile naţionalei, din martie.

Florin Tănase, după ce a marcat contra lui Cosmin Olăroiu

Al-Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat în semifinalele Cupei Preşedintelui Emiratelor Arabe United, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Al-Jazira. Florin Tănase a marcat pentru Al-Jazira, dar Al-Sharjah şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din meciul direct din urmă cu câteva zile, în campionat. 

"A fost o întâlnire cu un final nefericit pentru echipa mea. Am pierdut calificarea în minutul 92 şi am fost eliminaţi din Cupa Preşedintelui. Dacă în urmă cu patru zile eu am fost cel fericit după victoria din campionat contra lor, acum Oli a fost cel bucuros după meci. Ne-am întâlnit, am stat puţin de vorbă după meci cu stafful lui şi mi-a făcut plăcere că i-am întâlnit", a declarat Florin Tănase pentru Orange Sport, după meciul de marţi seara. 

La finalul lunii, Florin Tănase speră să fie pe teren pentru România, în startul campaniei de calificare la EURO 2024. Florin Tănase este pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu, pentru meciurile cu Andorra (în deplasare, sâmbătă, 25 martie, de la 21:45) şi Belarus (pe Arena Naţională, marţi, 28 martie, de la 21:45).

"Mai e foarte puţin până la debutul pentru noua campanie de calificare la EURO. E foarte important să obţinem şase puncte în primele două meicuri. Trebuie să fim conştienţi că nu vom avea două meciuri uşoare. Trebuie să fim concentraţi la maximum şi cine va fi în lot trebuie să dea totul pentru naţională, pentru că eu cred că avem o şansă bună de a ne califica la EURO.

Revenim pe Arena Naţională. Pentru mine e cel mai frumos stadion din ţară şi avem foarte mare nevoie de fani să ne susţină şi să ne împingă spre victorie", a mai spus fostul căpitan de la FCSB, Florin Tănase. 

  • 18 meciuri, 5 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Florin Tănase la Al-Jazira. 

Afla mai multe despre: florin tanasecosmin olaroiuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare