Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final incendiar de meci în Emiratele Arabe Unite între români! Florin Tănase a marcat frumos contra lui Cosmin Olăroiu, dar Al-Sharjah s-a calificat în ultimele minute

VIDEO | Final incendiar de meci în Emiratele Arabe Unite între români! Florin Tănase a marcat frumos contra lui Cosmin Olăroiu, dar Al-Sharjah s-a calificat în ultimele minute

Stranieri

Comentarii

Al-Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat în semifinalele Cupei Preşedintelui Emiratelor Arabe United, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Al-Jazira.

Cupa Preşedintelul din Emiratele Arabe Unite: echipa lui Olăroiu a eliminat în sferturi formaţia lui Florin Tănase

După ce s-au întâlnit în urmă cu câteva zile în campionat, atunci când Florin Tănase şi Al-Jazira au învins cu 3-2 echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Sharjah, românii s-au duelat din nou, în cupă. 

Cei doi români s-au întâlnit ca adversari în Emiratele Arabe Unite pe Sharjah Stadium, iar meciul a fost unul cu suspans până în ultimele minute. Luanzinho a deschis scorul pentru echipa de lângă Dubai în minutul 45+4, iar Florin Tănase a egalat pentru Al-Jazira în minutul 59. 

Atunci, fostul căpitan de la FCSB a reluat acrobatic cu capul în poartă. TItular în meciul de cupă, Florin Tănase a fost schimbat în minutul 71 de la echipa din Abu Dhabi. 

Cosmin Olăroiu a fost cel care a avansat cu Al-Sharjah în semifinalele cupei, după ce Caio a plasat perfect mingea, din interiorul careului, pentru 2-1, în minutul 90+2. 

În semifinală, Al Sharjah va juca împotriva lui Al Wasl. 

În schimb, echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost eliminată în sferturi, fiind învinsă, scor 2-0, de Al Wasl.

Afla mai multe despre: florin tanasecosmin olaroiuemiratele arabe unite 

viewscnt
Articole similare