Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul acuzat că n-a mai vrut să joace în Rapid - Chindia! Ce s-a observat de pe bancă: "Mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur"

Fotbalistul acuzat că n-a mai vrut să joace în Rapid - Chindia! Ce s-a observat de pe bancă: "Mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Toni Petrea, s-a arătat surpins de atitudinea unui jucător al dâmboviţenilor, în înfrângerea cu Rapid Bucureşti.

Toni Petrea, nemulţumit de Modestas Vorobjovas

Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii. Au marcat Dugandzic ’66 (penalti) şi Boldor ’68 (autogol). 

Chindia a jucat o repriză în inferioritate numerică, după ce Căpuşă a fost eliminat în minuutul 45+2.

Mijlocaşul central lituanian de 27 de ani a cerut să fie schimbat cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, atunci când Perianu a intrat în locul său. Modestas Vorobjovas a acuzat dureri, dar lui Toni Petrea i s-a părut ciudat un alt aspect. 

Antrenorului nu i s-a părut că jucătorul are probleme medicale, iar abandonul l-a nemulţumit. 

”Nu ştiu ce să spun. E ceva SF. Mai erau trei minute şi mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur. Chiar nu ştiu ce să spun. A cedat prea uşor. Nu trebuia să fac schimbare”, a declarat Toni Petrea. 

Modestas Vorobjovas este om de bază la mijlocul terenului, iar pentru Chindia Târgovişte a jucat în 27 de meciuri, a marcat o dată şi a oferit două pase decisive în acest sezon. 

Afla mai multe despre: modestas vorobjovasrapid chindia 

viewscnt
Articole similare