Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesajul transmis de Mario Rondon după ce a marcat golul decisiv din Supercupă în poarta fostei echipe: ”Am văzut comentariile dinaintea meciului”

FOTO | Mesajul transmis de Mario Rondon după ce a marcat golul decisiv din Supercupă în poarta fostei echipe: ”Am văzut comentariile dinaintea meciului”galerie foto

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Mario Rondon (36 de ani) a reuşit să debuteze cu gol la noua sa echipă, marcând chiar în poarta fostei formaţii. Atacantul venezuelean a punctat în ultimele minute ale Supercupei şi i-a adus doar al doilea trofeu din istorie lui Sepsi.

Sâmbătă seara, Sepsi a reuşit să cucerească al doilea trofeu din istoria sa, după ce a învins-o pe campioana CFR Cluj în Supercupa României.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a reuşit să revină de la scorul de 0-1 şi să se impună cu 2-1, Mario Rondon, fostul atacant al CFR-ului, fiind cel care a dat golul decisiv.

Venezueleanul a plecat din Gruia cu scandal în vara trecută, după ce s-a certat cu antrenorul Marius Şumudică, acesta luând decizia să îl dea afară pe veteran.

Când s-a întors pe banca echipei, Dan Petrescu s-a interesat dacă îl poate recupera pe Rondon, dar mutarea nu s-a mai efectuat, iar acesta a ajuns la Sepsi în această vară.

Transferul a fost iniţial primit cu scepticism, din pricina vârstei avansate a jucătorului cu 14 apariţii pentru echipa naţională a Venezuelei.

Însă, la primul meci, fotbalistul de 36 de ani a dat lovitura şi i-a adus un trofeu echipei din Sfântu Gheorghe, trecându-şi numele pe veci în istoria clubului.

Mesajul transmis de Mario Rondon după ce a marcat golul decisiv din Supercupă în poarta fostei echipe

În urma triumfului din Supercupă, Mario Rondon a postat un mesaj pe contul personal pe Instagram prin care o critica pe CFR pentru susţinerea arătată faţă de Marius Şumudică şi îi mulţumea lui Sepsi că i-a oferit o şansă.

E o onoare să fiu înapoi în România şi să fiu capabil să fiu o piesă importantă printre toţi dragii mei colegi. Uneori ai parte de un ultim sezon greu, doar pentru că cineva important este fiţos cu tine.

Vorbesc în general. Am avut şansa să văd câteva comentarii dinaintea meciului. Practic: nicio performanţă. Nimănui nu îi pasă dacă ai muncit mai mult ca oricând, dar cineva doar ţi-a făcut viaţa grea.

Dar sunt foarte recunoscător acestei echipe pentru această oportunitate. Sepsi, am vrut să spun mulţumesc atât de mult echipei, colegilor, staffului, e o onoare şi o plăcere.

Mulţumesc. Acum, este vorba despre a ne menţine”, se arată în mesajul postat de Mario Rondon.

Afla mai multe despre: mario rondon 

viewscnt
Articole similare