Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi s-a hotărât cu greu asupra omului meciului din Farul - CFR Cluj! Decizia de care e mândru: "Probabil i-am surprins cu lucrul ăsta"

Gică Hagi s-a hotărât cu greu asupra omului meciului din Farul - CFR Cluj! Decizia de care e mândru: "Probabil i-am surprins cu lucrul ăsta"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, a oferit o primă declaraţie, după victoria mare obţinută în faţa lui CFR Cluj.

Gică Hagi, victorie uriaşă în Farul - CFR Cluj 1-0, în Superligă, în drumul spre titlul din Superligă

Farul Constanţa a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

După o primă repriză fără gol, Farul a deschis scorul în minutul 53. Grameni a pasat lui Băluţă, iar acesta a trimis lui Mazilu, care a înscris. 

"Au câştigat atâtea campionate şi a trebuit să ne ridicăm nivelul. Tot ce am făcut a ieşit foarte bine, tot ce am pregătit, ce am vorbit cui el. Mă bucur că au făcut un meci fantastic şi arată că merităm. Începe returul şi încep meciuri grele. Le-am şi zis în vestiar, că probabil i-am surprins cu lucrul ăsta, dar Băluţă la Cupa Hagi a jucat număr 9 şi de asta a jucat mai sus. 

Toţi ne ajută, au un randament extraoardinar, e un lot bun, omogen. Avem tineri mulţi, nu că sunt eligibili, ci sunt 2005, 2006, 2003. E identitatea noastră. 

Băluţă e omul meciului, că n-a jucat pe postul lui. Şi Grameni poate fi omul meciului. Nu pot... Şi atacanţii au jucat bine, au făcut tot ce le-am cerut. 

Eu am adus mentalitatea asta în vestiar, de a fi cel mai bun din prima zi. Am lucrat, e punctul patru din formula de succes. Venim din spate, nu suntem noi cei mai, iar la Constanţa trebuie să construim mentalitatea de campion. La Constanţa trebuie să se facă pasul ăla mare în faţă. 

Mă uit la Rapid - FCSB, nu vorbesc despre rezultat. Nu mă pricep la lucrul ăsta, că nu mă pricep. Nu-mi place mie să vorbesc despre ce mi-ar conveni", a declarat Gică Hagi, la finalul partidei de la Ovidiu. 

Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are 38 de puncte. Este prima înfrângere suferită de clujeni în acest play-off.

VIDEO | Rezumat Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0, în Superligă

Afla mai multe despre: farul constantacfr clujgica hagi 

viewscnt
Articole similare