Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a acceptat oferta de 4 milioane de euro. Nici n-a mai negociat, iar super afacerea a fost parafată | EXCLUSIV

Gigi Becali a acceptat oferta de 4 milioane de euro. Nici n-a mai negociat, iar super afacerea a fost parafată | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a reuşit o nouă afacere. Dacă transferurile de la echipa de fotbal se lasă aşteptate, afaceristul a reuşit o tranzacţie impresionantă în imobiliare, domeniul din care are surse importante de venit.

Gigi Becali a vândut terenuri în valoare de 4 milioane de euro

Din fotbal, Gigi Becali a obţinut mai puţini bani, în ultimii ani, faţă de sumele cu care era obişnuit atunci când FCSB juca în grupele Champions League. Chiar dacă a ameninţat în mai multe rânduri că opreşte finanţarea echipei, el a continuat, în condiţiile în care are o plasă de siguranţă din celelalte domenii în care investeşte. 

În urmă cu o lună, Gigi Becali a vândut terenuri de patru milioane de euro, iar dezvăluirea a fost făcută chiar de cumpărător, nimeni altul decât fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Într-un interviu acordat Orange Sport, Dumitru Dragomir, cel care a tranşat şi ceea ce ar putea fi împăcarea anului în Craiova, între Adrian Mititelu şi liderul galeriei lui U Craiova 1948, a vorbit despre proiectul în care e implicat. 

De la conducător în fotbalul românesc, Dumitru Dragomir a ajuns pe şantier, unde supervizează afacerea sa. El construieşte mai multe blocuri cu condiţii de lux, iar investiţia este de ordinul milioanelor de euro. 

În timp ce mai multe imobile sunt pregătite pentru proprietari, altele sunt gata pentru a fi construite. Pentru a-şi extinde afacerea, Dumitru Dragomir a cumpărat terenuri chiar de la finanţatorul FCSB. 

"Cu Gigi nu se negociază. Gigi spune clar <<Vreau 350 (n.r. - de euro) pe metrul pătrat. Nu poţi să-i dai 280. M-a făcut de ras pe la televizor, o dată, că i-am făcut discount. 

Am cumpărat acum o lună (n.r. - un teren de la Gigi Becali). Am cumpărat de aproape 4 milioane de euro. Fac PUZ pentru ele. Fac cele mai frumoase blocuri din tot Voluntariul. Fac pe malul lacului trei blocuri ca-n străinătate, ca la Dubai. Se mută lumea într-un bloc deja, apoi în iunie-iulie, 30 de zile plus, minus", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

De unde a avut Dumitru Dragomir 15 milioane de euro pentru a ridica blocurile

Exigent, fostul preşedinte al LPF a dorit calitate în ce şi-a propus să facă şi a avut un plan îndrăzneţ. 

"Ambele blocuri, 15 milioane de euro. Am o linie de credit de la bancă. Banca s-a purtat frumos cu mine de 12 ani de când nu mai sunt la ligă (n.r. - la LPF). Prin credite bancare am făcut tot, că n-am avut bani", a mai spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali 4 milioane de eurodumitru dragomirblocuri dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare