You are here:

Gigi Becali nu se lasă mai prejos. După CFR şi Rapid, FCSB transferă şi ea din Kosovo

Gigi Becali nu se lasă mai prejos. După CFR şi Rapid, FCSB transferă şi ea din Kosovo

FCSB

Comentarii

FCSB va relua în curând campionatul, unul pe care îl conduce în mod detaşat. Dar pentru a nu mai avea emoţii pe final de sezon, Gigi Becali caută şi un atacant care să fie capabil să dea goluri, întrucât Andrea Compagno este ieşit din formă.

FCSB este în continuare în căutarea unui atacant, după ce Andrea Compagno pare să nu primească foarte multe şanse în partea a doua a sezonului.

Până acum însă, bucureştenii nu au reuşit să pună mâna pe ”nouarul” mult dorit, dar perioada de transferuri este în toi.

Ce atacant poate sosi la FCSB. Face spectacol în campionatul din Kosovo

Până acum, Gigi Becali a efectuat trei achiziţii: Luis Phellipe, Baba Alhassan, Nana Antwi, iar al patrulea poate fi un atacant care a impresionat în prima parte a sezonului.

Este vorba despre Jalen Blesa, jucător ce vine din prima ligă a statului Kosovo. În 17 meciuri de campionat pentru FC Prishtina, acesta a marcat opt goluri şi trei pase decisive.

În vârstă de 22 de ani, Blesa este un american născut în Spania, la Barcelona, cotat în prezent la 250.000 de euro.

În ultima vreme, mai mulţi jucători din campionatul kosovar au ajuns în România. Primul dintre ei a fost Ermal Krasniqi, transferat de CFR Cluj în ianuarie 2023, ajuns în această iarnă la Rapid.

Tot în echipa Rapidului se regăsesc şi atacantul Albion Rrahmani, adus în vara anului trecut, dar şi atacantul laterat Florent Hasani, achiziţionat în perioada actuală de mercato.

În afară de FCSB, Universitatea Craiova, Sheriff Tiraspol şi Oleksandriya au mai trimis oferte pentru atacantul în vârstă de 22 de ani, susţine presa din Kosovo.

De-a lungul carierei, Blesa a mai jucat la echipe precum CD Masnou (Spania), Arlesey Town (Anglia), KF Istogu şi KF Rahoveci, ambele din Kosovo.

  • Andrea Compagno a marcat doar patru goluri în 17 meciuri jucate în această ediţie de campionat.

FCSB debutează în noul în noul an în Superligă pe teren propriu, contra celor de la UTA Arad, luni, 22 ianuarie 2024, de la ora 20:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalijalen blesa 

viewscnt
Articole similare