You are here:

Gigi Becali ştie ce "tricolor" poate prinde transferul carierei după EURO 2024: "20 de milioane!"

Gigi Becali ştie ce "tricolor" poate prinde transferul carierei după EURO 2024: "20 de milioane!"
Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a urmărit partidele naţionalei României la EURO 2024 şi a remarcat un fotbalist pe care îl vede ca şi transferat la o echipă importantă a Europei.

Este vorba de fundaşul lateral dreapta al celor de la Rayo Vallecano, Andrei Raţiu, care a avut parte de un turneu final excelent. Aflat în echipa ideală a fazei grupelor a mai multor publicaţii internaţionale, fundaşul dreapta în vârstă de 26 de ani a atras atenţia mai multor cluburi la nivel european.

Brighton şi Genoa sunt printre primele formaţii care s-au interesat de internaţionalul român, în această perioadă. Patronul celor de la FCSB este de părere că internaţionalul român poate fi subiectul unui transfer de 20 de milioane de euro, în această vară.

Gigi Becali: "Cel mai bun jucător, care a făcut cu toţi la un loc a fost Raţiu"

"Cel mai bun jucător, care a făcut cât toţi la un loc, a fost Raţiu. Raţiu a fost egal cu 10 jucători. Părul lui? E băiat tânăr, treaba lui, ce mă interesează, dar nu e bine ce face, e păcat.

Eu am vrut să-l iau pe Raţiu. Se vede ce calitate are, demult l-am văzut. Dar nu ai cum să-l iei, are salariu mare. O să vedeţi voi Raţiu, o să vedeţi ce oferte va avea. Vor da 10-20 de milioane. Câţi ani are? 20 de milioane! Să vedeţi dacă nu va fi ofertă de 20 de milioane", a declarat Gigi Becali, la palat.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cumpărat de Rayo Vallecano de la Huesca, pentru 500.000 de euro în august 2023, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaandrei ratiugigi becalieuro 2024 

viewscnt
Articole similare