adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Încontinuu se ceartă”. Ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului, după revenirea lui Cristea: ”Nicio reţinere” | EXCLUSIV

”Încontinuu se ceartă”. Ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului, după revenirea lui Cristea: ”Nicio reţinere” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că Iulian Cristea (28 de ani) a reluat deja de o vreme antrenamentele alături de prima echipa a FCSB, după accidentarea gravă suferită în iunie, la naţională, în campania din Nations League.

În iunie 2022, Iulian Cristea suferea o accidentare la genunchi, pentru care avea să aibă nevoie de operaţie şi de o perioadă îndelungată de recuperare.

Totuşi, după ce a mers şi pe la Belgrad, pe la vraciul Marijana, fundaşul central a reuşit să îşi revină în timp record, iar, din decembrie, acesta a revenit la antrenamentele primei echipe.

”Încontinuu se ceartă”

Cristea a apucat să evolueze în cantonament, dar nu a bifat încă primul meci oficial din acest sezon, deşi MM Stoica a anunţat că acesta va fi titular cu CFR.

Revenirea sa la antrenamente a relansat şi ”conflictul” său cu Darius Olaru, cu care se ceartă la mai toate şedinţele de pregătire, a dezvăluit MM Stoica.

Managerul general al vicecampioanei a divulgat ”rivalitatea” dintre cei doi, ambii dornici să iasă triumfători din orice provocare, chiar şi la antrenamente.

Ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului

Cristea s-a antrenat de la începutul lui decembrie cu echipa. Am zis că nu are rost să forţăm cu el în decembrie, era prea rapid. În pregătire, a făcut normal, a jucat cu polonezii un meci întreg.

Sigur că nu e situaţia ideală să vină, din iunie, la meciul cu CFR, dar el va fi şi eu am încredere că va fi bine. Nu are reţineri, nu are nicio reţinere (n.r. la antrenamente).

Tot cu Olaru încontinuu se ceartă... mă rog, au rivalitatea asta”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Ultima apariţie a lui Iulian Cristea într-un meci oficial pentru FCSB a venit în ultima etapă a play-off-ului trecut, chiar împotriva echipei pe care o va înfrunta la revenire, CFR Cluj.

Atunci, vicecampioana a reuşit să se impună cu 3-1, însă partida era lipsită de miză, întrucât ardelenii reuşiseră deja să pună mâinile pe titlu.

Duelul CFR - FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

viewscnt
Articole similare