Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înlocuitorul lui Nae Constantin? Ex-antrenorul lui Auxerre, întrebat dacă se duce la Petrolul Ploieşti. Răspuns de ultimă oră | EXCLUSIV

Înlocuitorul lui Nae Constantin? Ex-antrenorul lui Auxerre, întrebat dacă se duce la Petrolul Ploieşti. Răspuns de ultimă oră | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Loc vacant pe banca celor de la Petrolul Ploieşti! Nae Constantin a recunoscut că a discutat cu conducerea privind demisia, iar un alt antrenorul a oferit, deja, un răspuns referitor la o posibilă propunere din partea "lupilor galbeni".

Antrenorul care a exclus o revenire la Petrolul Ploieşti. Se caută înlocuitor pentru Nae Constantin

Petrolul Ploieşti a început dezastruos 2023, cu înfrângeri pe linie în Superligă. Cele trei meciuri pierdute cu FC Botoşani, Chindia Târgovişte şi CS Mioveni l-au determinat pe Nae Constantin să anunţe că vrea să-şi dea demisia. Anunţul a fost făcut după FC Botoşani - Petrolul Ploieşti, scor 5-0, în Superligă

Astfel, "lupii galbeni", care oricum au probleme financiare, sunt nevoiţi să-i caute un înlocuitor lui Nae Constantin. 

O variantă familiară pentru Petrolul Ploieşti a picat din prima. Fostul antrenor al echipei prahovene, Viorel Moldovan, nici nu a dorit să audă despre vreo propunere pentru a prelua Petrolul Ploieşti. 

Viorel Moldovan este liber de contract din martie 2021, când s-a despărţit tocmai de Petrolul Ploieşti, echipă care se afla în Liga 2 la acel moment. Principalul nu a reuşit un parcurs care să permită promovarea din acel sezon şi a plecat. 

Fără angajament de aproape doi ani, fostul atacant al naţionalei a spus pas unei reveniri ca antrenor la Petrolul. 

"Nu m-aş duce. Îmi ajunge. Am fost o dată şi nu sunt genul care să mă întorc. Nu-mi place să revin unde am fost", a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport. 

  • De-a lungul carierei, Viorel Moldovan a mai fost antrenor principal la: Chindia Târgovişte şi Auxerre. 

Nae Constantin, discurs de adio. Ce a spus după umilinţa suferită de Petrolul Ploieşti

”Cred că e momentul să se încheie un ciclu la Petrolul, am făcut tot ce depinde de mine, am vorbit cu conducerea după meci, cred că ar fi timpul să mă opresc.

(n.r. vă daţi demisia?) Asta am spus conducerii, mi-au zis să nu mă grăbesc, dar cred că este finalul. (n.r. de ce luaţia această decizie?) Cred că nu e totul pierdut.

Cred sau sper că altcineva ar putea duce mai departe munca începută de mine acum un an jumătate. (n.r. aţi pierdut vestiarul?) Nu pot să spun asta, dar nu simt că pot să duc mai departe toată munca asta”, a declarat Nae Constantin, după înfrângerea cu Botoşani.

Petrolul Ploieşti a înregistrat ultima victorie în Superligă pe 2 decembrie 2022, cu U Cluj, scor 2-0, pe teren propriu, şi după 24 de meciuri se află pe locul al optulea, cu 30 de puncte. 

Afla mai multe despre: nae constantinviorel moldovanpetrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare