Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes major pentru barajul dintre Dinamo şi FC Argeş. Câte bilete s-au vândut cu patru zile înaintea turului de pe Arena Naţională

Interes major pentru barajul dintre Dinamo şi FC Argeş. Câte bilete s-au vândut cu patru zile înaintea turului de pe Arena Naţională

Superliga

Comentarii

La doar un an după ce a retrogradat în Liga 2, Dinamo are şansa să spele ruşinea sezonului trecut.

”Câinii” pot face uitată retrogradarea de anul trecut, dacă vor trece cu bine de barajul cu FC Argeş. Manşa tur a barajului de promovare/menţinere se va juca pe 29 mai la Bucureşti, pe Arena Naţională, în timp ce returul va avea loc la Piteşti pe 3 iunie.

8500 de bilete cumpărate de ”câini” , cu patru zile înaintea meciului

Conform paginii de Facebook ”Program Doar Dinamo Bucureşti”, suporterii ”câinilor” au achiziţionat deja 8.500 de bilete, la doar o zi după ce acestea au fost scoase la vânzare. Cele mai ieftine bilete sunt 10 lei, pentru copiii cu vârsta sub 14 ani, în timp ce un tichet în zona VIP poate ajunge şi la 90 de lei.

 

Dinamo a terminat play-off-ul ligii secunde pe locul patru cu 46 de puncte, la trei lungimi distanţă de Oţelul Galaţi, echipă ce a ocupat ultimul loc direct promovabil în Superligă. În ultima etapă din Liga 2, echipa antrenată de Ovidiu Burcă a cedat pe terenul Politehnicii Iaşi, scor 1-4.

De cealaltă parte, FC Argeş s-a salvat de la retrogradare graţie victoriei din ultima etapă contra Petrolului, scor 3-0. În celălalt baraj, FC Buzău şi UTA se vor lupta pentru a-şi obţine locul în sezonul următor din Superligă.

Afla mai multe despre: dinamofc argeş 

viewscnt
Articole similare