Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău a ajuns pe loc de play-off cu U Cluj, dar a avut puterea să recunoască un lucru după victoria cu Dinamo: "Am fost dominaţi"

Ioan Ovidiu Sabău a ajuns pe loc de play-off cu U Cluj, dar a avut puterea să recunoască un lucru după victoria cu Dinamo: "Am fost dominaţi"

U Cluj

Comentarii

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a recunoscut că echipa sa a suferit în faţa lui Dinamo pentru victoria cu 1-0.

Ce spune Ioan Ovidiu Sabău după Dinamo - U Cluj 0-1

Universitatea Cluj a învins, luni seară, în deplasare, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 19-a din Superligă. Clujenii au urcat pe loc de play-off.

La Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, clujenii au deschis scorul în minutul 4, când Daniel Popa i-a pasat lui Nistor şi acesta a înscris din careu.

"Am marcat un gol foarte frumos, după o acţiune frumoasă, după care ne-am retras, n-am mai avut curaj să ţinem de minge şi am fost dominaţi fizic şi tactic. E un rezultat pentru care am ştiut să suferim, că fizic nu ne-am refăcut şi n-am arătat bine. Să fim realişti, Dinamo nu a fost foarte periculoasă, a dominat jocul, a venit peste noi, dar noi n-am reuşit că nu ne-am refăcut fizic. Prin determinare, atitudine, dorinţă câştigăm şi suntem pe locul al cincilea. Învăţăm şi din acest joc mai puţin reuşit, îi văd şi pe ei neîmpliniţi pentru acest joc. 

Dan Nistor avea nevoie de acest gol, era echipa noastră de suflet, sper să-şi revină. Lipseşte ceva, sigur, nu vreau să fac analiză, dar ca joc se descurcă destul de bine şi lipseşte eficienţa", a declarat 

Universitatea Cluj se află pe locul 5 în ierarhia Superligii, cu 29 de puncte, în timp ce Dinamo înregistrează a cincea înfrângere consecutivă şi a 13-a stagională, elevii lui Zeljko Kopic fiind, în continuare, pe locul 15, cu 10 puncte.

Basarab Panduru şi MM Stoica au oferit primele impresii despre Dinamo - U Cluj 0-1

"Meciuri bune de când a venit Sabău. Cu el au jucat fotbal, au şi luat, au luat cinci la Craiova, dar duceau mingea, aveau ocazii, cu fotbal frumos de tot", a declarat Basarab Panduru. 

"Va fi o deplasare frumoasă la Cluj, e al patrulea meci în care nu am pierdut la Cluj, dar uite că nu am câştigat cu Universitatea Cluj. Mi-e frică de echipele care joacă cu unii şi care nu joacă cu alţii. U Cluj joacă cu toată lumea", a spus MM Stoica

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabaudinamo u cluju cluj play-off superliga 

viewscnt
Articole similare