You are here:

Jucătorul din echipa naţională care şi-a făcut un tatuaj special după campania "tricolorilor" de la EURO 2024: "Generaţia de suflet"

Jucătorul din echipa naţională care şi-a făcut un tatuaj special după campania "tricolorilor" de la EURO 2024: "Generaţia de suflet"

Echipa națională

Comentarii

Vasile Mogoş, titular la meciul României din optimile de la EURO 2024, împotriva Olandei, şi-a făcut un tatuaj special după campania excelentă a "tricolorilor" din Germania.

A doua variantă a lui Edi Iordănescu pentru postul de fundaş stânga la echipa naţională, la EURO 2024, Mogoş a reuşit să prindă un loc de titular la partida cu Olanda, în absenţa lui Nicuşor Bancu, suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. Jucător la CFR Cluj, Mogoş va juca un rol important în lupta ardelenilor pentru un nou titlu în Superliga. Cu Dan Petrescu revenit în Gruia, CFR Cluj se va lupta pentru performanţă pe mai multe fronturi.

Vasile Mogoş, alături de CFR Cluj în lupta pentru titlul din Superliga

Fundaşul cu experienţă în Italia, în Serie B, şi-a făcut un tatuaj special pentru a comemora parcursul "tricolorilor" la EURO 2024. Cuvintele "Generaţia de Suflet", alături de culorile drapelului, este design-ul ales de fotbalistul echipei naţionale.

900.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 31 de ani. Mogoş a îmbrăcat tricoul echipei naţionale în opt partide. Debutul său a avut loc la o partidă împotriva Suediei, în preliminariile pentru EURO 2020, pierdută de România cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaeuro 2024vasile mogos 

viewscnt
Articole similare