You are here:

3 jucători, OUT de la FCSB pentru partida tur cu Virtus. Au fost pe teren la triumful din Supercupă

3 jucători, OUT de la FCSB pentru partida tur cu Virtus. Au fost pe teren la triumful din Supercupă

FCSB

Comentarii

FCSB nu se va putea baza pe trei jucători la prima partidă a parcursului european din acest sezon. Campioana României debutează în preliminariile UEFA Champions League în această seară, de la ora 22:00.

FCSB îşi începe parcursul european în San Marino. Virtus este prima adversară a campioanei României în preliminariile UEFA Champions League. În cazul în care va reuşi să treacă de campioana din San Marino, FCSB o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, formaţie care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe teren neutru.

Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi

Campioana României nu se va putea baza pe trei jucători la partida tur din primul tur preliminar. Vlad Chiricheş şi Marius Ştefănescu sunt suspendaţi pentru meciul din această seară, în timp ce Alexandru Musi nu a prins loc pe lista transmisă către UEFA. 

Ştefănescu a văzut cartonaşul roşu în ultima partidă disputată în cupele europene alături de fosta sa echipă, Sepsi, o înfrângere în prelungiri împotriva celor de la Bodo/Glimt.

Căpitanul "roş-albaştrilor", Vlad Chiricheş, a fost eliminat la partida retur din sezonul trecut cu Nordsjaelland, o înfrângere cu scorul de 2-0 pentru gruparea bucureşteană. Conform listelor de jucători prezente pe site-ul forului european, Alexandru Musi nu se află pe lista celor de la FCSB şi nu va putea evolua în meciul tur cu Virtus.

În tabăra adversă, Federico Piovaccari, fostul golgheter al "roş-albaştrilor" din sezonul 2013/2014, face parte din lista formaţiei antrenate de Luigi Bizzotto şi va putea evolua împotriva fostei sale echipe, împotriva căreia vrea să-şi dispute ultimul meci din cariera sa ca profesionist.

Afla mai multe despre: fcsbmarius stefanescuvlad chirichesalexandru musivirtussan marinouefa champions league 

viewscnt
Articole similare