You are here:

Kopic s-a săturat! A cerut ca Dinamo să plece de pe stadionul de la Arcul de Triumf: "Acolo sper să jucăm". Ce jucători a pierdut

Kopic s-a săturat! A cerut ca Dinamo să plece de pe stadionul de la Arcul de Triumf: "Acolo sper să jucăm". Ce jucători a pierdut

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, susţine că gazonul stadionului de la Arcul de Triumf nu este potrivit pentru fotbal. Croatul a transmis că suprafaţa de joc este dură şi are probleme, iar el şi-ar dori ca echipa să se mute pe Arena Naţională.

Zeljko Kopic, după Dinamo - Botoşani 2-2, în Superliga

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superliga. Meciul a degenerat pe final, după ce ambele echipe contestat arbitrajul. 

Mai mult, Dinamo i-a pierdut pentru meciul din etapa următoare pe Opruţ, eliminat, Selmani şi Sivis, accidentaţi. 

"În prima repriză am dominat jocul, am meritat acel 1-0, apoi i-am simţit lipsa lui Selmeni, prin intensitatea sa, prin pressing-ul său. Toată echipa îl urmează. Nu am reuşit să începem atât de bine în repriza a doua, am găsit calea spre al doilea gol, apoi au fost doar greşeli. Am jucat acasă, am avut 2-0 şi trebuia să fim intelgienţi. Am comis penalty, e de neacceptat după 2-0. Am pierdut două puncte importante, dar asta este. 

Selmani a avut probleme musculare, terenul este dur, iar cu intensitatea cu care a jucat... De la meci la meci avem acest gen de probleme. Nu am vrut să riscăm cu el şi l-am înlocuit la pauză", a spus Zeljko Kopic. 

Dinamo, pe Arena Naţională? Zeljko Kopic vrea ca echipa să plece de la Arcul de Triumf

Arena de la Arcul de Triumf a fost "casa" lui Dinamo în ultima perioadă, dar suprafaţa de joc l-a determinat pe Zeljko Kopic să anunţe că vrea o schimbare.

"Acesta nu este un teren de fotbal pentru mine. Am vorbit despre asta, indiferent că am câştigat sau am pierdut şi e dur să jucăm aici şi sper că vom avea mai multe meciuri acolo (n.r. - pe Arena Naţională).

Nu vorbesc despre arbitraj, nu fac comentarii, vom vedea. Trebuie să ne analizăm jocul, iar arbitrii trebuie să-şi facă meseria. 

Vrem să jucăm cu multă energie, să fie parte din jocul nostru, iar în anumite situaţii avem nevoie de echilibru în meci, să controlăm mingea, dar nu ne vom schimba abordarea de a juca fiecare meci. Trebuie să găsim soluţii, chiar şi cu aceste indisponibilităţi. Trebuie să analizăm situaţia în care suntem, să vedem care sunt jucătorii pe care ne putem baza. 

Nu am văzut scaunul aruncat din tribună, dar toată lumea trebuie să se controleze. Nu vreau să vorbesc despre arbitri, eu trebuie să-mi fac meseria, ei trebuie să-şi facă meseria", a mai spus antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic. 

În urma acestui rezultat, Dinamo este pe locul al treilea, cu 16 puncte, la egalitate cu Oţelul, iar FC Botoşani este pe 15, cu opt puncte.

Afla mai multe despre: zeljko kopiczeljko kopic dinamodinamo botosanidinamo arena nationaladinamo arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare