Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laszlo Balint, la prima conferinţă de presă înaintea debutului oficial pe banca Craiovei. Ce transferuri va mai face Universitatea

Laszlo Balint, la prima conferinţă de presă înaintea debutului oficial pe banca Craiovei. Ce transferuri va mai face Universitatea
Comentarii

Laszlo Balint a prefaţat duelul dintre Universitatea Craiova şi Sepsi, din prima etapă a noului sezon din campionatul României.

Meciul Universitatea Craiova - Sepsi va avea loc vineri, de la ora 21:30, în prima etapă a Superligii României.

Laszlo Balint, la prima conferinţă de presă înaintea unui joc oficial pe banca Craiovei: ”Debutul sezonului ne-a scos în faţă o echipă în formă”

În conferinţa de presă premergătoare partidei din Bănie, Laszlo Balint a subliniat faptul că formaţia covăseană este una în formă.

Acesta a câştigat la finalul sezonului trecut Cupa României, va evolua în preliminariile Conference League şi a cucerit şi Supercupa României, în urmă cu câteva zile, în faţa campioanei CFR Cluj.

Noul antrenor al Universităţii este de părere că va fi un duel dificil, dar dă asigurări că echipa sa se va lupta pentru cele trei puncte.

”Debutul sezonului pentru noi ne-a scos în faţă o echipă în formă, o echipă puternică, incomodă, care şi-a demonstrat forţa. 

Au avut un sfârşit de sezon foarte bun, cu rezultate pe măsură şi să nu uităm palmaresul lor recent, câştigarea Cupei şi a Supercupei. 

Este echipă omogenă, o echipă condusă de un antrenor experimentat, care şi-a pus amprenta peste tot. 

Va fi un duel foarte greu, sunt o echipă foarte bună, dar echipa noastră s-a pregătit foarte bine şi nu are de ce să nu se bată pentru cele trei puncte.

(n.r. despre sistemul de joc) Aţi văzut şi dumneavoastră că tot stagiul din Austria am mers pe continuitate în ceea ce priveşte sistemul de joc, chiar dacă anumite principii s-au schimbat.

Fiecare antrenor are filosofia şi principiile sale. Nu au fost schimbări radicale, atât in ceea ce priveşte momentul de posesie şi de non-posesie”, a declarat Laszlo Balint.

De asemenea, antrenorul alb-albaştrilor a vorbit şi despre capitolul întăriri.

”Cu siguranţă. Vorbesc cu oamenii din conducere zilnic. Ştiu că sunt deschise negocieri, sper să se concretizeze cât mai curând, dar e o perioadă în care e foarte greu să aducem jucătorii de calitatea pe care ne-o dorim”, a adăugat Balint.

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: laszlo balintcraiova 

viewscnt
Articole similare