Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rapid - CFR Cluj 3-1. Spectacol total în Giuleşti. Dugandzic, fără milă cu fosta sa echipă. Campioana a lovit de două ori bara

VIDEO | Rapid - CFR Cluj 3-1. Spectacol total în Giuleşti. Dugandzic, fără milă cu fosta sa echipă. Campioana a lovit de două ori bara

Superliga

Comentarii

Rapid a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, campioana CFR Cluj, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Pentru Rapid au marcat Dugandzic (9 - penalty şi 45+2) şi Kait (12), iar pentru CFR a înscris Braun (15).

VIDEO | Rapid - CFR Cluj 3-1 (Dugandzic 9 penalty, 45+2, Kait 12 / Janga 15)


Min 90+3. Final de meci în Giuleşti.

Min 57. Posibil penalty CFR. Junior Morais face un henţ la limita careului propriu. Jocul continuă fără să se ia vreo decizie.

Min 51. Ocazie Rapid. Albu execută slab, mult peste poartă, o lovitură liberă.

Min 48. Ocazie CFR. Manea are prima şansă a părţii secunde, dar nu schimbă cu nimic situaţia de pe tabelă.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 45+2. GOOOL Rapid. Dugandzic reuşeşte ”dubla” chiar la ultima fază a primei reprize, după ce îi ia faţa lui Ţîru.

Min 33. Ocazie CFR. Muhar trimite mingea în bară. Este a doua oară când gazdele sunt salvate de unul dintre stâlpii porţii apărate de Moldovan.

Min 29. Ocazie Rapid. Dugandzic apare la finalizare, dar tabela rămâne neschimbată.

Min 25. Ocazie CFR. Bîrligea are o incursiune în careul advers şi trimite mingea în centru, de unde reia Krasniqi, dar şutul este respins incredibil în bară de Moldovan.

Min 15. GOOOL CFR. Janga reduce din diferenţă, cu o lovitură de cap, cu care finalizează centrarea bună a lui Braun.

Min 12. GOOOL Rapid. Giuleştenii îşi dublează avantajul în duelul cu campioana, prin Kait.

Min 9. GOOOL Rapid. Dugandzic transformă lovitura de la 11 metri. Deschidere de scor în Giuleşti.

Min 7. Penalty Rapid. Ioniţă este prins în careul CFR-ului între Ţîră şi Braun. Arbitrul arată punctul cu var.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Rapidului: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu - Sefer, Al. Ioniţă II, Bamgboye - Dugandzic; Rezerve: Drăghia - Fl. Ştefan, Crepulja, Iacob, V. Costache, Pănoiu, Emmers, Ongenda, Luckassen; Antrenor: Adi Mutu
  • CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Ţâru, Braun - Muhar, Boateng, Fica, - Janga, Bîrligea, Krasniqi; Rezerve: Sava, Bălan, Kolinger, Hoban, Yeboah, Bordeianu, Peteleu, Cvek, Maglica; Antrenor: Dan Petrescu

La doar o etapă după ce a învins-o controversat în Giuleşti pe marea rivală FCSB, Rapid va primi vizita unei alte rivale a vicecampioanei, CFR Cluj.

Campioana tocmai a fost depăşită de vicecampioană în clasament, după victoria de pe Ion Oblemenco, şi are nevoie de o victorie pentru a se menţine cât mai aproape de titlu.

După eliminarea din Cupa României, echipa pregătită de Dan Petrescu şi-a îndreptat toată atenţia către campionat şi clasarea, în cel mai rău caz, pe locul secund.

De cealaltă parte, Rapid poate profita de pasul greşit al Universităţii Craiova şi reintra în cursa pentru cupele europene, cu o victorie împotriva campioanei.

GIuleştenii au dominat meciul tur din play-off, din Gruia, şi au fost nu la un pas, ci la câţiva centimetri de o victorie, iar acum ar putea obţine revanşa dorită.

La momentul actual, CFR se află la două puncte de FCSB, respectiv cinci de Farul, în timp ce Rapid este la patru lungimi de Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: rapid cfrsuperliga 

viewscnt
Articole similare