adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura lui Adrian Mititelu! U Craiova îl transferă pe "Budescu" din Italia: "E bun rău. Dă de la distanţă, şutează"

Lovitura lui Adrian Mititelu! U Craiova îl transferă pe "Budescu" din Italia: "E bun rău. Dă de la distanţă, şutează"

FC U Craiova

Comentarii

Supărarea meciului abandonat de la Sfântu Gheorghe nu l-a oprit pe Adrian Mititelu din a face transferuri. Finanţatorul anunţă că în lotul antrenat de Nicolo Napoli mai vin maximum doi fotbalişti.

Un fundaş şi un mijlocaş italian "genul lui Budescu", ultimele transferuri la U Craiova 1948

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a oferit un prim răspuns după incidentele de la Sepsi - U Craiova 1948, iar echipa din Oltenia se pregăteşte pentru următorul meci din Superligă, care va fi jucat cu porţile închise, după ce Adrian Mititelu a aflat ce pregătea galeria

În tot acest timp, clubul a lucrat asupra transferurilor, iar afaceristul a anunţat care sunt cei doi fotbalişti care urmează să semneze. 

Un fundaş central şi un mijlocaş central, care l-a încântat pe Adrian Mititelu, urmează să ajungă pe "Ion Oblemenco". 

"Lotul este foarte bun, o să mai vină unul sau doi jucători, cu care suntem în negocieri avansate.

Fundaşul central a căzut. Au venit aici şi s-au schimbat condiţiile. Impresarul a schimbat. Am zis că nu este corect şi am renunţat la jucător. Dar am optat pentru a doua variantă din grupul celor patru pentru acest post.

La capitolul fundaşi, stăm foarte bine. Băiatul ăsta care trebuia să semneze azi îl luasem mai mult pentru acomodarea pentru anul viitor. Era străin. L-am luat în calcul pentru că îl împrumutam până în vară şi apoi l-aş fi transferat. Pe bani, nu gratis.

Mai avem un jucător care ajunge mâine sau poimâine în România. Sperăm ca luni sau marţi să semneze. Este italian. Până nu semnăm contractul, nu pot să spun nimic. Este un jucător foarte bun. E bun rău.

Aşa pare, dar să îl vedem pe teren. Este diferit de Bauza. Dă de la distanţă, şutează. Este ceva de genul lui Budescu. Poate să joace chiar puţin mai în spate. Oricum, e diferit de Pepe. 

Săptămâna viitoare vine un fundaş central. Este francez, dar nu ştiu sigur. Nu ascund că am vrut să aducem un atacant din Argentina. Se numea Cruz. El avea şase luni de contract cu echipa de acolo, cu Banfield. Era un jucător bun de 23 de ani, avea şi paşaport italian. 

Din păcate, a căzut transferul pentru că a semnat un nou contract cu clubul. Voiam să îl luăm cu 150-200.000 de euro de acum. Dar nu ne-am înţeles.”, a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik

viewscnt
Articole similare