You are here:

Lovitură pentru FCSB şi Gigi Becali cu transferul din Superliga: "Da! E căpitanul nostru"

Lovitură pentru FCSB şi Gigi Becali cu transferul din Superliga: "Da! E căpitanul nostru"

FCSB

Comentarii

FCSB a rezolvat primele transferuri pentru noul sezon, însă a primit şi o veste de ultim moment din partea echipei din Superliga de la care încerca următoarea mutare. Preşedintele lui U Cluj, Radu Constantea, a oferit ultimele informaţii despre Alex Chipciu.

Preşedintele clubului din Superliga, anunţ de ultimă oră despre transferul încercat de FCSB

Una dintre mutările încercate de Gigi Becali la FCSB pare blocată. Finanţatorul îşi doreşte de mai multe săptămâni să-l aducă pe Alex Chipciu înapoi la echipa cu care a cucerit trei campionate, însă mutarea este complicată. 

De la U Cluj, sigur la FCSB vine Daniel Popa, "pariul" pe care afaceristul îl are pentru noul sezon european, însă ultimele informaţii despre Alex Chipciu nu sunt pozitive pentru Gigi Becali. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Radu Constantea, preşedintele de la U Cluj, a fost întrebat dacă Alex Chipciu (35 de ani) rămâne la echipă şi din sezonul următor, iar conducătorul a confirmat acest scenariu.  

Mai mult, Constantea a susţinut că fotbalistul nici măcar n-a pomenit despre transferul la FCSB în timpul discuţiilor pe care le-au avut. 

"Da (n.r. - rămâne), el mai are un an contract, e căpitanul nostru. Nu, n-am avut această discuţie (n.r. - despre plecarea la FCSB). Am văzut că au fost dezateri în presă despre o posibilă plecare a lui la FCSB. 

Am avut discuţii cu el şi nu şi-a manifestat intenţia de a pleca la FCSB. Mai avea oricum contract şi nu se punea problema să plece. 

Am avut o întâlnire cu Neluţu Sabău şi vedem ce variante de fotbalişti vom avea pentru a face transferuri. La nivel de buget vom fi ca în acest sezon, încercăm să aducem jucători cu experienţă şi să producem o echipă care să se bată la play-off", a declarat preşedintele de la U Cluj, pentru Prima Sport

  • 40 de meciuri, 6 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Alex Chipciu în acest sezon, la U Cluj

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Alex Chipciu a fost supărat din cauza zvonurilor din jurul lui U Cluj

În ultima perioadă, pe Alex Chipciu l-au afectat zvonurile privind viitorul clubului U Cluj, în Superliga, un eveniment susţinut de Superbet. Fotbalistul ajuns fundaş s-a supărat din cauză că schimbatea plănuită la nivelul conducerii l-ar fi pus pe "lista neagră", însă motivele au fost multiple. 

"Simt că la mine s-a ajuns la o... nu saturaţie, dar trebuie ceva nou, asta e părerea mea. (n.r. - ţi-ar plăcea la FCSB). Având încă un an contract (n.r. - cu U Cluj), mi-e greu să vorbesc lucrurile astea. Anul trecut am fost aproape să vin, când am văzut petrecerea (n.r. - celor de la FCSB), am regretat, dar asta e (n.r. - râde)", spunea Alex Chipciu. 

De altfel, Gigi Becali anunţa că Alex Chipciu trebuie să devină liber de contract, pentru a ajunge la FCSB

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu fcsbalex chipciu transfertransferuri fcsbgigi becaliradu constantea 

viewscnt
Articole similare