You are here:

"Mâine anunţă". Panduru a cerut explicaţii, după ce s-a aflat răspunsul final al lui Edi Iordănescu pentru FRF: "De ce?"

"Mâine anunţă". Panduru a cerut explicaţii, după ce s-a aflat răspunsul final al lui Edi Iordănescu pentru FRF: "De ce?"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu, selecţionerul cu care naţionala de fotbal a României a depăşit aşteptările la EURO 2024, urmează să-i dea luni răspunsul final lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, privind postul de selecţioner. Basarab Panduru a reacţionat imediat după ce a auzit verdictul.

Aşteptarea s-a încheiat! S-a aflat ce răspuns îi dă Iordănescu lui Burleanu

FRF i-a propus lui Edi Iordănescu prelungirea contractului înainte de parcursul până în optimile EURO 2024, însă selecţionerul s-a abţinut în mai multe rânduri să clarifice situaţia. 

După parcursul din Germania, antrenorul a plecat în vacanţă cu familia şi a analizat posibilităţile pe care le are în carieră. 

La echipa naţională, următorul obiectiv ar fi fost calificarea la Cupa Mondială din 2026, însă preliminariile şi meciurile din Liga Naţiunilor vor fi abordate cu alt selecţioner, conform ultimelor informaţii. 

 Deja, FRF a contactat un fost selecţioner pentru a-i propune postul

"Veste importantă. Mâine, Edi Iordănescu îi va da răspunsul final lui Răzvan Burleanu, iar răspunsul final, din informaţiile pe care le am, va fi 'nu'. Nu continuă la naţionala României", a anunţat Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport. 

Basarab Panduru: "Dacă face lucrul ăsta pentru familie, mi se pare ok"

Expertul Basarab Panduru a cerut explicaţii pentru amânările primite de FRF şi a spus că ar înţelege un refuz doar dacă Edi Iordănescu nu va prelua o altă echipă, pentru a fi alături de familie. 

"Toată lumea zice că nu continuă. Nu ştiu (n.r. - răspunsul pe care-l va da selecţionerul)... Dacă nu mai e, de ce o întinzi atât? Nu are logică. Bă, dacă ar fi (n.r. - să continue), am stat, m-am gândit şi până la urmă 'da'. Dar eu să stau atât, să nu-i las pe ăştia să-şi caute antrenor... Că vreau eu să stea după mine?! Crezi că a mai rumegat ceva în ultima săptămână? Dacă era da, înţelegeam, că s-a gândit mult, dar să zici nu, ceea ce ştia şi acum o lună...

El, când a spus că familia e pe primul loc şi familia are nevoie de el mai mult decât are naţională, atunci te gândeşti că omul nu mai vrea să antreneze cel puţin un an. Pe nimeni! Dacă pleci în Arabia Saudită, cu familia cu facem? O laşi aici. Dar dacă face lucrul ăsta pentru familie, mi se pare ok. Dacă spui asta cu familia, nu văd cum poţi pleca în Arabia Saudită cel puţin sub un an de zile", a spus Basarab Panduru, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescu echipa nationalabasarab pandururazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare