adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-a spus un martor". MM dezvăluie ce ar fi făcut şi fanii lui Sepsi şi aruncă în aer ce s-a întâmplat, de fapt, la Sfântu Gheorghe | EXCLUSIV

"Mi-a spus un martor". MM dezvăluie ce ar fi făcut şi fanii lui Sepsi şi aruncă în aer ce s-a întâmplat, de fapt, la Sfântu Gheorghe | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Meciul abandonat dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi U Craiova 1948 continuă să provoace valuri. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a aflat că suporterii ambelor echipe au scandat trivialităţi, nu doar cei ai echipei din Oltenia.

Mihai Stoica intervine după Sepsi - U Craiova 1948: "Din partea cealaltă s-a scandat 'ţiganii, ţiganii'"

Cel mai controversat meci al sezonului a rămas în aer moment. Cei responsabili strâng devezi pentru cele petrecute la Sepsi - U Craiova 1948, disputat la Sfântu Gheorghe, iar cazul urmează să fie analizat de Comisia de Disciplină a FRF.

În direct la Sport Report, Mihai Stoica a dezvăluit ce altceva s-ar mai fi petrecut pe arena noua din oraş. De la un martor ocular a aflat că nu doar suporterii oltenilor au sărit calul, ci şi cei ai gazdelor. 

Conform surselor Orange Sport, suporterii lui U Craiova 1948 au scandat ”Afară, afară cu b******i din ţară” şi ”afară, afară cu ungurii din ţară”, pe lângă alte cuvinte mai ”colorate”, iar cei ai lui Sepsi au contraatacat, susţine oficialul de la FCSB.

"Am înţeles că s-a scandat dintr-o parte şi din alta, aşa mi-au spus martori oculari. Mi s-a spus că din partea cealaltă s-a scandat 'ţiganii, ţiganii'. Mi-a spus un martor ocular. Nu ştiu, că n-am fost acolo. 

Părerea mea e că ar trebui să se joace din minutul 26, fără spectatori", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Într-o nouă luare de poziţie, patronul lui U Craivoa 1948, Adrian Mititelu, a aruncat vina asupra clubului Sepsi pentru cele petrecute.

De altfel, într-o încercare de a scăpa de o înfrângere la masa verde, U Craiova 1948 a adus dovezi

Meci abandonat în premieră: Sepsi Sfântu Gheorghe - U Craiova 1948, în Superligă!

Meciul de la Sfântu Gheorghe, din etapa a XXIII-a a Superligii, a fost oprit prima oară în minutul 25, când arbitrul Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la vestiare, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune. 

După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă Chivulete a decis suspendarea definitivă meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza scandărilor suporterilor.

viewscnt
Articole similare