Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi s-a părut cea mai slabă de până acum”. Nu e pură întâmplare, ci lipsă de valoare: ”Tot respectul pentru competitoare” | EXCLUSIV

”Mi s-a părut cea mai slabă de până acum”. Nu e pură întâmplare, ci lipsă de valoare: ”Tot respectul pentru competitoare” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica a fost invitat la Orange Sport şi a vorbit pe larg despre mai multe subiecte de actualitate din fotbalul românesc, în general, şi FCSB, în special. Oficialul roş-albaştrilor a fost chestionat şi cu privire la lupta la titlu.

Mihai Stoica a subliniat faptul că play-off-ul din actualul sezon va fi foarte echilibrat, iar echipele care ocupă primele şase locuri în acest moment în campionat sunt cele mai bune din Superligă.

Totuşi, managerul oficial al lui FCSB a atras atenţia asupra unei formaţii, care l-a dezamăgit cu evoluţia din cea mai recentă etapă din campionat.

Este vorba despre Universitatea Craiova, care a fost învinsă de Farul Constanţa, noul lider al Superligii, scor 1-2.

Dobrogenii au condus cu 2-0 la pauză, iar în prima repriză au controlat în totalitate jocul, scorul putând fi mult mai mare după primele 45 de minute.

În partea secundă, oltenii au redus din diferenţă pe tabelă, dar nu au mai găsit resursele necesare pentru asaltul de final, astfel că au plecat cu mâinile goale de la Ovidiu.

Mihai Stoica: ”Mi s-a părut cea mai slabă de până acum” | EXCLUSIV

În cele din urmă, lui Mihai Stoica, prestaţia formaţiei lui Eugen Neagoe din prima repriză a meciului cu Farul, i se pare cea mai slabă până în momentul de faţă.

”Tot respectul pentru competitoare, Universitatea Craiova mi s-a părut probabil cea mai slabă de până acum, în prima repriză cu Farul.

Eu spun că va fi echilibru şi cele mai bune echipe din ligă sunt în primele şase locuri de acum”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, Mihai Stoica nu a uitat de rivalitatea apărută în ultimii ani cu CFR Cluj.

”(n.r. despre CFR Cluj) Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut. Au pierdut şi la Botoşani si asa, au vulnerabilităţi.

Noi nu vrem ca CFR să nu aibă adversar. Până acum a fost doar Craiova... când şi când. Nu jucau doar cu noi, le-au pus şi lor probleme.

Clasament Superligă, etapa 24

  • 1. Farul Constanţa - 51 de puncte, 47-25 golaveraj
  • 2. CFR Cluj - 50, 38-20
  • 3. Rapid - 45, 34-20
  • 4. FCSB - 44, 40-28
  • 5. Universitatea Craiova - 41, 30-24
  • 6. Sepsi - 33, 36-21

 

Afla mai multe despre: craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare