You are here:

Mihai Stoichiţă, "plecăciune" în faţa lui Mircea Lucescu după debutul cu succes în Liga Naţiunilor: "Este un învingător"

Mihai Stoichiţă, "plecăciune" în faţa lui Mircea Lucescu după debutul cu succes în Liga Naţiunilor: "Este un învingător"
Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a vorbit despre triumful echipei naţionale în faţa selecţionata statului Kosovo, cu scorul de 3-0.

Oficialul Federaţiei Române de Fotbal l-a lăudat pe Mircea Lucescu după debutul "cu dreptul" din UEFA Nations League. Stoichiţă a dezvăluit faptul că a discutat cu Lucescu înaintea partidei şi i-a dorit noroc la prima partidă pe banca naţionalei după 38 de ani.

Mihai Stoichiţă: "Ambiţia lui va fi un stimulent extraordinar"

"Lucescu dacă a venit, nu a venit să piardă! Este un învingător. Mai şi pierzi la fotbal, dar cred că ambiţia lui va fi un stimulent extraordinar. Bineînţeles şi experienţa şi talentul lui...

Şi înainte de meci am stat de vorbă cu el, i-am spus să ne ajute Dumnezeu şi să avem puţin noroc, de la noi nu are nevoie de nimic altceva. Cu tot respectul pentru corespondenţii lui de pe cealaltă bancă, nu se pot compara. Ăsta e adevărul.

Jucătorii români îl cunosc, îl respectă. Nu cred că a avut jucători români foarte tineri, dar sunt şi ei informaţi despre dumnealui. Emoţii mai mari am avut la meciul de tineret. Mă bucur foarte mult, dacă ne calificăm la EURO 2025 o să aveţi unde să veniţi!

Echipa naţională nu poate fi contestată după vara asta. Că nu suntem Brazilia, Spania, e cu totul altceva. Începem să ne apropiem de un nivel bun. Cu ajutorul echipelor de club, care vin tare din spate, ne putem ridica.

Am avut nişte săgeţi azi care i-au omorât în faza de atac. Cu spaţiile pe care le creează, cu sprinturile, e foarte greu să îi ţii. Nu am avut doar 3 situaţii de gol, am avut mult mai multe. Favoriţi să câştigăm grupa am deveni din momentul în care Lucescu a declarat că a venit să câştige grupa!", a spus Mihai Stoichiţă, la Antena 1.

Afla mai multe despre: echipa nationalaliga natiunilormihai stoichitamircea lucescunations league 

viewscnt
Articole similare