Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mititelu "l-a ochit" şi pe Panduru: "E comentator mai bun decât a fost ca fotbalist". Expertul a păstrat liniştea şi a venit cu replica după ce l-a auzit

Mititelu "l-a ochit" şi pe Panduru: "E comentator mai bun decât a fost ca fotbalist". Expertul a păstrat liniştea şi a venit cu replica după ce l-a auzit

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a intervenit la Orange Sport, pentru a contesta arbitrajul lui Istvan Kovacs din înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-0.

Reacţia lui Basarab Panduru după ce Adrian Mititelu i-a transmis că "e un comentator mai bun decât a fost ca fotbalist"

CFR Cluj a câştigat, joi seară, cu scorul de 1-0 după prelungiri, barajul pentru Conference League cu FCU Craiova 1948. Controversele n-au lipsit în Gruia, iar Adrian Mititelu s-a revoltat de arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

De asemenea, în stilul caracteristic a comentat felul în care Basarab Panduru a judecat o fază de arbitraj din meci, deşi în platou a fost consens în privinţa celui de-al doilea cartonaş galben acordat eronat lui Bauza. 

"Domnul Basarab Panduru e relaxat şi am văzut că e un foarte bun comentator. De multe ori am impresia că e un mai bun comentator decât a fost ca fotbalist, dar nu contează. 

Deşi a fost un fotbalist foarte bun, pe care l-am simpatizat. Mi-a dat câteva goluri când era la Steaua. Părerea mea e că e foarte uşor de acolo din studio să spun că trebuia aşa, trebuia aşa", a spus, prin telefon, Adrian Mititelu

Basarab Panduru a aşteptat şapte minute, pentru a-l lăsa pe afacerist să-şi termine discursul despre meciul controversat din Gruia, şi i-a dat replica uşor amuzat. 

"Eu credeam că am fost mai mare fotbalist, sincer să fiu, decât expert. Aşa credeam eu (n.r. - râde)", a spus expertul Orange Sport. 

Alături de Basarab Panduru în platou s-a aflat directorul de comunicare de la LPF, Marius Mitran, care a reacţionat şi el. 

"Eu zic că ai fost un mare fotbalist şi eşti cel mai bun analist. Am dreptul la părere. Ai fost un foarte mare fotbalist. Din 1974, de când mă duc pe stadioane la meciuri şi până azi, am văzut ceva fotbal. 

Nu există comparaţie cu tine în ultimele decenii în fotbalul românesc. E adevărat că la apogeul tău erai în Generaţia de Aur, ai jucat în cel mai important meci din istoria fotbalului românesc, cel cu Suedia, şi sigur că luminile erau pe nişte genii. Cu toţii aţi fost minunaţi, dar geniul a fost Gică Hagi şi ştim toţi", a spus Marius Mitran, care a fost completat imediat de fostul fotbalist. 

"De ce crezi că-i zic 'rege'? Din respect pentru cel mai mare jucător cu care am jucat în viaţa mea şi o să-i spun tot timpul aşa. 'Rege' o să-i zic tot timpul", a încheiat Basarab Panduru. 

Basarab Panduru este campion al României cu Steaua Bucureşti, în 1992, are 23 de meciuri şi un gol pentru naţionala României, iar de-a lungul carierei a mai jucat la FCM Reşiţa, Benfica, Xamax şi Salgueiros. 

Afla mai multe despre: basarab panduruadrian mititelucfr cluj u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare