Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat câte bilete s-au cumpărat pentru FCSB - Nordsjaelland! "A fost o nebunie, se blocase site-ul, lua foc"

MM Stoica a anunţat câte bilete s-au cumpărat pentru FCSB - Nordsjaelland! "A fost o nebunie, se blocase site-ul, lua foc"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit numărul de bilete vândute cu o zi înainte de meciul cu Nordsjaelland. Conducătorul a susţinut că tichtele au fost vândute într-un ritm alert.

Câţi suporteri vin pe Stadionul Steaua pentru meciul cu Nordsjaelland, după succesul din tribune cu CFR Cluj

FCSB va întâlni echipa Nordsjaelland, joi, pe Stadionul Steaua, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League, live text pe Orangesport.ro. 

A doua partidă de pe Stadionul Steaua, după victoria cu CFR Cluj, a generat din nou un interes mare. Peste 22.000 de bilete s-au vândut până miercuri, cu o zi înainte de meci, iar previziunea organizatorilor e că se apropie de sold-out, în Ghencea. 

"Pentru suporterii noştri e interesant că jucăm din nou pe Stadionul Steaua, peste 22.000 de bilete vândute până acum. Dacă nu va fi sold-out, aproape de sold-out. E o mare realizare din moment ce nu se ştia ieri (n.r. - marţi), nu se semnase contractul. Noi avem o proporţie mare de suporteri în provincie, iar oamenii lucrează, îşi iau libere. Acum i-am pierdut, ieri nu se ştia unde se joacă.

A fost o nebunie, mai mult de două bilete pe secundă, se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

  • 28.500 de bilete vândute au fost la FCSB - CFR Cluj, conform anunţului oficial. 

Expertul Orange Sport a oferit şi un detaliu pe care l-a remarcat la echipa daneză.

"Nordsjaelland e un fel de Brighton cu De Zerbi. Ajung la un moment dat, nu credeam aşa ceva. S-a pierdut o minge în terenul advers şi toţi 10 jucători erau în terenul advers. Dacă reuşeşti să ieşi de acolo, ai şanse mari să-i prinzi. Riscă atât de mult... Încep construcţia de joc, dar se duc în bloc cu fundaşii dincolo. Dar dacă în prinzi, poţi să-i taxezi", a mai spus oficialul FCSB

Ce a spus Elias Charalambous înainte de FCSB - Nordsjaelland

“Jucătorii sunt în formă bună, venim după rezultate bune, dar mâine este alt meci. Întâlnim o echipă bună, cu jucători de calitate, dar eu cred mult în jucătorii mei, avem şi noi echipă bună. 

Jucăm pe stadionul pe care am jucat săptămâna trecută, îi vom avea alături pe fani şi vom încerca să facem tot ce putem pentru a obţine un rezultat bun înaintea returului din Danemarca. 

Suntem bucuroşi că jucăm în Ghencea, vor veni mulţi fani şi astfel atmosfera va fi mult mai bună. Vrem să controlăm jocul. Este însă doar primul meci, ce se va întâmpla mâine nu va decide echipa calificată în faza următoare. Cred mult în jucătorii mei şi categoric credem că putem să ne calificăm”, a spus Charalambous, cu 24 de ore înainte de FCSB - Nordsjaelland

Afla mai multe despre: mm stoicafcsb nordsjaellandbilete fcsb nordsjaelland 

viewscnt
Articole similare