Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a spus câte puncte face România la EURO 2024! "Îţi spun ce ne recomandă să fim peste ei. Sunt jucători mai slabi"

MM Stoica a spus câte puncte face România la EURO 2024! "Îţi spun ce ne recomandă să fim peste ei. Sunt jucători mai slabi"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, este convins că România nu poate rata locul al treilea la EURO 2024 şi a numit o echipă inferioară celei conduse de Edward Iordănescu.

Predicţii pentru grupa României de la EURO: "X cu Ucraina şi să baţi Slovacia. Ce ne recomandă?"

Pe lângă primele două din fiecare grupă care se califică în fazele eliminatorii, patru echipe din şase clasate pe locul al treilea se alătură tabloului de la EURO 2024. 

După ce România a pierdut cu Columbia, scor 3-2, la Madrid, au început calculele pentru cum va arăta lotul lui Edi Iordănescu, dar şi în privinţa parcursului pe care tricolorii îl vor avea în Germania. 

MM Stoica a susţinut că Slovacia, care a încheiat a doua, cu 22 de puncte, dintr-o grupă preliminară cu Portugalia, Luxemburg, Islanda, Bosnia şi Liechtenstein, este inferioară României. 

"X cu Ucraina şi să baţi Slovacia (n.r. - pentru calificare). Pe trei, noi. Îţi spun eu ce ne recomandă (n.r. - să fim peste Slovacia). Am bătut Elveţia, am câştigat grupa. Slovacia s-a chinuit cu Luxemburg, Slovacia s-a bătut până în ultima clipă cu Luxemburg să meargă direct la EURO. Vrei să-ţi citesc echipa Slovaciei? Nu e comparabilă cu a noastră, sunt jucători mai slabi. În afară de Lobotka, n-au niciun fotbalist. Kucka? Aşa joacă şi Kurtic în naţionala Sloveniei şi când a venit în România săracul... Nu ştia Craiova cum să scape de el. Moruţan joacă în Turcia, ăia nu joacă. 

Ştii cine joacă fundaş dreapta şi prinde meciuri în naţionala Slovaciei? Pekarik. Ştii câţi ani are Pekarik? E de-o vârstă cu mine. Noi facem patru puncte. E imposibil ca meciul cu Slovacia, al treilea, să nu aibă miză, iar cu Ucraina nu pierdem", a declarat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Basarab Panduru e de părere că naţionala lui Edi Iordănescu ar trebui să ocupe cel puţin locul al treilea în grupa din Germania: "Normal am fi pe locul al treilea noi. Cu Slovacia ne batem. Cu două puncte nu ieşi din grupă", a spus componentul Generaţiei de Aur. 

Tricolorii vor debuta la turneul final împotriva Ucrainei, la 17 iunie, pe Allianz Arena, din Munchen.

Pe 22 iunie, România întâlneşte Belgia la Koln, iar meciul care s-ar putea dovedi decisiv este programat pe 26 iunie, cu Slovacia, la Stuttgart. 

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab pandururomania euro 2024 

viewscnt
Articole similare