Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a urmărit Derby-ul Clujului şi l-a înţepat pe fostul jucător de la FCSB. ”Doar împotriva noastră se răzbună. A greşit flagrant” | EXCLUSIV

MM Stoica a urmărit Derby-ul Clujului şi l-a înţepat pe fostul jucător de la FCSB. ”Doar împotriva noastră se răzbună. A greşit flagrant” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a distrat cu ”U” în ultima etapă din 2023 şi s-a impus cu 4-0, la capătul unei meci controlat în totalitate de echipa lui Andrea Mandorlini. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a urmărit derby-ul şi a declarat că se aştepta ca gruparea din Gruia să obţină o victorie facilă.

Un ”derby amical”? Rivalitatea din tribuna nu s-a resimţit şi pe gazon

Deşi rivalitatea dintre CFR şi ”U” este una dintre cele mai aprinse din România, jocul din această seară a lăsat impresia unei partide obişnuite de campionat. Drept dovadă, arbitrul Marian Barbu a arătat un singur cartonaş galben, lui Daniel Bîrligea, în minutul 16. În opinia lui Mihai Stoica, ”studenţii” nu au avut nicio şansă, deoarece au fost lipsiţi de agresivitate.

”Pronosticul mi-a ieşit. Diferenţa mare se explică prin faptul că Universitatea Cluj, care a fost condusă din minutul 2, nu a luat niciun cartonaş galben. Când ai o asmenea atitudine, e greu să obţii ceva. În mod normal, cu o rivalitate acerbă, se lasă cu cartonaşe. A fost un singur cartonaş în tot meciul, a lui Bîrligea. Eu fac constatări, nu insinuări.

Cred că au început să piardă meciul ăsta cei de la ”U” De la meciul cu Oţelul, când Nistor a luat un galben în prelungiri. Fără Nistor, echipa se exprimă greoi. În prima parte a meciului am văzut un singur fotbalist la ”U”, pe Chipciu. În nicun caz nu a părut că CFR are vreo emoţie”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dan Nistor a văzut al patrulea cartonaş galben în meciul pierdut de ”U” în etapa trecută cu Oţelul şi implicit a fost suspendat pentru partida cu CFR.

MM Stoica nu l-a iertat pe Bogdan Mitrea. ”Doar cu noi se răzbună”

Oficialul FCSB-ului a declarat că nu înţelege cum de Bogdan Mitrea este titular la ”U” în faţa lui Andrei Miron şi l-a ironizat pe fostul jucător de la FCSB, spunând că acesta face meciuri mari doar împotriva roş-albaştrilor.

”Nu mă miră că Mitrea greşeşte atât de flagrant la anumite goluri, pentru că mi-am adus aminte că la un meci CSU Craiova - Farul, Mitrea a avut o evoluţie oscilantă. El doar cu noi se răzbună marcând. Mă mir cum Mitrea joacă în faţa lui Miron”, a adăugat Mihai Stoica.

În acest sezon, Bogdan Mitrea a marcat împotriva FCSB-ului la începutul lunii octombrie, într-un meci încheiat la egalitate, scor 2-2. Fundaşul lui ”U” pentru o scurtă perioadă de timp la FCSB, în sezonul 2016-2017.

Afla mai multe despre: universitatea clujmihai stoicafcsbbogdan mitrea 

viewscnt
Articole similare