Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi dă dreptate lui Antonio Sefer, după ce transferul rapidistului în Belgia a picat în ultima clipă: "Ăsta nu e salariu! Blana ursului din pădure" | EXCLUSIV

MM Stoica îi dă dreptate lui Antonio Sefer, după ce transferul rapidistului în Belgia a picat în ultima clipă: "Ăsta nu e salariu! Blana ursului din pădure" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Transferul atacantului de la Rapid Bucureşti, Antonio Sefer (22 de ani), a picat în ultimele ore, iar Mihai Stoica a comentat presupusul motiv.

A avut dreptate Antonio Sefer să refuze transferul în Belgia?

Antonio Sefer a mai ratat un transfer. După ce a fost dorit în Israel, în vară, atunci când au existat negocieri cu Hapoel Beer Sheva, atacantul lateral n-a reuşit să plece nici în Belgia, la Zulte Waregem. 

Sursele Orange Sport anunţă faptul că afacerea a căzut în ultimul moment, marţi, astfel că transferul lui Antonio Sefer în Belgia nu se va mai face.

Au apărut informaţii conform cărora Sefer a refuzat un salariu puţin mai mare decât ce obţine la Rapid Bucureşti în acest moment, dar Basarab Panduru consideră că tricolorul ar fi trebuit să accepte. 

"Eu sunt de acord, mi se pare corectă trecerea. Eu cred că ar fi trebuit să se ducă", a spus fostul fotbalist. 

Nu de aceeaşi părere a fost şi Mihai Stoica, cel care consideră că salariul propus de echipa belgiană nu putea fi tentant. 

"Ăsta nu e salariu să plece în străinătate, iartă-mă (n.r. de la 7.000 de eur,  la 10.000 de euro). Blana ursului din pădure. Sefer a mai avut o experienţă în străinătate cu Andronache la Groningen, dar s-au întors în România.

Dacă ar fi avut salariu de 2.000, poate era tentat la 7.000, dar nu cred că are salariu de 2.000. Sefer era totuşi la cel mai bun sezon din carieră, era convocat la echipa naţională de fotbal a României. Eu cred că e (n.r. salariul) prea mic", a spus oficialul de la FCSB. 

  • 25 de meciuri şi 5 goluri sunt cifrele lui Antonio Sefer, în acest sezon petrecut la Rapid Bucureşti. 

Marţi, Rapid Bucureşti a anunţat oficial transferul celui care i-ar fi putut lua locul lui Antonio Sefer. Este prima achiziţie din această iarnă pentru giuleşteni. 

Afla mai multe despre: antonio seferantonio sefer transferrapid bucurestimihai stoica 

viewscnt
Articole similare