Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala care nu are bani să-l demită pe fostul antrenor de la Rapid! Prestaţia slabă din calificări a dus la ruptură

Naţionala care nu are bani să-l demită pe fostul antrenor de la Rapid! Prestaţia slabă din calificări a dus la ruptură
Comentarii

Calificarea Nigeriei la Cupa Mondială din 2026 este deja serios compromisă, dar Federaţia Nigeriană de Fotbal (NFF) nu are bani pentru a plăti compensaţiile antrenorului său portughez, pe care ar vrea să îl demită, relatează AFP.

Nigeria nu are bani ca să îl demită pe Jose Peseiro

După două prestaţii dezamăgitoare în calificările pentru Cupa Mondială, federaţia nigeriană l-ar demite pe José Peseiro dacă ar avea banii necesari pentru a plăti compensaţia, susţine Nse Essien, un membru al NFF.

"Dacă am avea banii (pentru a-i plăti compensaţia), am fi pregătiţi să îl îndepărtăm din funcţie, nu suntem mulţumiţi", a declarat Essien, care este membru al comitetului executiv al NFF. "Toată lumea cere ca antrenorul principal să fie demis. Din şase puncte posibile, avem doar două. Este nefericit şi suntem într-o situaţie foarte precară", a continuat Essien.

Antrenorul portughez Peseiro este acuzat de startul slab al calificărilor, iar Nigeria, care a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, va găzdui Africa de Sud la Uyo, în sudul ţării, în iunie 2024, înainte de o deplasare dificilă în Benin.

Jose Peseiro antrenează selecţionata Nigeriei din 2022. El a pregătit în România echipa Rapid, în 2008-2009.

Afla mai multe despre: nigeriajose peseiro 

viewscnt
Articole similare