Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Noutăţi în tabăra FCSB". MM Stoica anunţă o revenire nesperată! S-a decis în urmă cu câteva ore: "O surpriză de proporţii" | EXCLUSIV

"Noutăţi în tabăra FCSB". MM Stoica anunţă o revenire nesperată! S-a decis în urmă cu câteva ore: "O surpriză de proporţii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că s-a primit o veste surprinzătoare, privind revenirea unui fotbalist important pentru Nicolae Dică. În ultimele zile, antrenorul a recuperat mai mulţi jucători pentru meciul decisiv în vederea play-off-ului de Conference League.

Revenire nesperată la FCSB sub comanda lui Nicolae Dică pentru meciul cu DAC: "O surpriză de proporţii"

  • FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda, manşa secundă a turului al treilea preliminar Conference League, porneşte de la 1-0 pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. Meciul e programat joi, de la 20:30, pe Arena Naţională, live text pe Orangesport.ro. 

De la zi la zi, staff-ul medical al FCSB a reuşit să recupereze mai mulţi fotbalişti pentru partida cu DAC 1904 Dunajská Streda, la care sunt aşteptaţi peste 30.000 de spectatori. 

Valentin Creţu, Florinel Coman şi Risto Radunovic vor fi apţi de joc şi, surpriză, Andrei Cordea. Oficialii de la FCSB se aşteptau ca atacantul lateral să fie suspendat şi pentru returul cu echipa din Slovacia, dar surpriza a venit din partea UEFA. 

Eliminat direct la finalul partidei retur cu Saburtalo din turul secund preliminar Conference League, de pe Arena Naţională, după ce i-a pus mâna în gât unui adversar, el a dobândit drept de joc în Europa pentru returul cu DAC 1904 Dunajská Streda. 

"Noutăţi în tabăra FCSB. Andrei Cordea are drept de joc, o surpriză de proporţii, ne aşteaptam la două sau trei etape, dar cred că arbitrul scriind doar comportament nesportiv şi nu violenţă... Azi a fost judecat cazul lui şi i s-a dat o etapă. O etapă e din oficiu şi a rămas etapa aia. E în cantonament şi poate juca mâine. 

A fost surpriză mare, pe la 17 şi ceva am primit vestea. Era cam ambiguă exprimarea şi am zis bă, frate, nu cumva să fie o etapă. După am şi trimis mail, am primit răspuns că are o etapă suspendare şi am cerut în mod special să ne confirme că are drept de joc mâine", a declarat expertul Orange Sport. 

Înaintea partidei din Slovacia cu DAC, scor 1-0, Mihai Stoica a explicat că Andrei Cordea a fost pus pe lista trimisă la UEFA, deşi n-a avut drept de joc, pentru a se bifa o etapă de suspendare. În ciuda aşteptărilor, suspendarea nu a fost drastică şi atacantul lateral îi va face concurenţă lui David Miculescu în banda dreaptă a echipei lui Nicolae Dică pentru returul cu DAC. 

Nicolae Dică a recuperat mai mulţi fotbalişti la FCSB

"După meciul cu Mioveni şi rezultatul, că trebuia să pierdem la ce ocazie a avut Mioveni, de atunci i-am câştigat pe: Creţu, Coman, Cordea şi Radunovic. Şi cu Octavian aveam o problemă, că i se umflase laba piciorului. 

Dică a fost şi el surprins. Bineînţeles că Andrei s-a antrenat normal toată săptămâna. Era la şi alţii, acum nu mai e", a mai spus managerul general al FCSB, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrei cordeafcsbnicolae dicafcsb dac dunajska streda 

viewscnt
Articole similare