Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu am vrut să abandonez". Rafael Nadal a acuzat probleme în meciul care a dus la eliminarea de la Australian Open: "Nu pot spune că nu sunt distrus mental"

"Nu am vrut să abandonez". Rafael Nadal a acuzat probleme în meciul care a dus la eliminarea de la Australian Open: "Nu pot spune că nu sunt distrus mental"

Tenis

Comentarii

Spaniolul Rafael Nadal a declarat, după ce a fost eliminat la Australian Open, că deşi a avut probleme medicale, fiind deţinătorul trofeului nu a vrut să abandoneze.

“Nu am vrut să abandonez, fiind campionul en titre. Nu am vrut să părăsesc terenul abandonând. Până l urmă, mai bine aşa. Nimic de spus. Felicitări adversarului. Aşa este în sport până la urmă. Încerci tot ce poţi până la final. Nu contează ce şanse ai”, a spus Nadal, potrivit atptour.com.

“Uneori este frustrant. Uneori este dificil de acceptat. Uneori te simţi foarte obosit de tot ce se petrece cu accidentările. Nu pot să vin aici şi să mint că viaţa este fantastică şi să rămân pozitiv şi să lupt în continuare. Nu acum. Mâine va începe altă zi. Acum este un moment dificil. Este o zi grea şi trebuie să accept asta, să merg mai departe. Până la urmă nu mă pot plânge de viaţa mea. În ceea ce priveşte sportul, în ceea ce priveşte accidentările, este altceva. Nu pot spune că nu sunt distrus mental în acest moment, pentru că aş minţi”, a adăugat el.

Sportivul a precizat că speră ca accidentarea la şold să nu fie gravă. “Sper că această problemă nu mă va ţine departe de teren o perioadă lungă. Am mai avut probleme laa şold. Am făcut tratamente. Însă nu era ca acum. Acum simt că nu mă pot mişca”.

Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 1 şi deţinătorul trofeului, a fost eliminat, miercuri, în turul doi al primului turneu de grand slam al anului, Australian Open.

Nadal a fost învins de americanul Mackenzie Mcdonald, locul 63 ATP, scor 6-4, 6-4, 7-5, în două ore şi 32 de minute. Spaniolul a avuut probleme la şold pe parcursul meciului şi a avut nevoie de un timeout medical în setul doi.

Afla mai multe despre: rafael nadal 

viewscnt
Articole similare