Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Are selecţii la naţională şi a semnat în Superligă. Echipa care apelează la experienţă pentru salvarea de la retrogradare

OFICIAL | Are selecţii la naţională şi a semnat în Superligă. Echipa care apelează la experienţă pentru salvarea de la retrogradare

Superliga

Comentarii

Un nouă mutare interesantă s-a produs în Superliga României. Jucătorul era liber de contract şi astăzi a semnat cu o echipă din zona de play-out.

Botoşani a adus un jucător cu meciuri în naţională

FC Botoşani anunţă transferul fundaşului lateral Radoslav Dimitrov, care revine, astfel, pe Stadionul „Municipal”, unde a evoluat între anii 2015-2017.

Apărătorul bulgar a mai evoluat în carieră pentru Montana, Litex Lovech, Sportist Svoge, Slavia Sofia, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv (toate din Bulgaria), Universitatea Craiova, Sepsi OSK şi Universitatea Cluj. El are 35 de ani.

Radoslav Dimitrov a fost adus la echipa din Botoşani ca înlocuitor pentru Andrei Dragu, jucător ce a fost cedat la FCU Craiova 1948.

La începutul sezonului în curs, acesta semna cu U Cluj, dar a fost îndepărtat de la echipă la câteva luni distanţă, în octombrie 2023. A bifat opt partide în tricoul clujenilor.

În vârstă de 35 de ani, Dimitrov este şi internaţional bulgar, naţională pentru care a bifat patru meciuri şi a reuşit chiar şi un gol.

În momentul de faţă, experimentatul fundaş stânga este cotat la 250.000 de euro, conform Transfermarkt.com.

Radoslav Dimitrov are patru trofee în carieră, toate cucerite în România: trei Cupe, dintre două cu Sepsi şi una cu Universitatea Craiova, şi o Supercupă cu Sepsi.

Afla mai multe despre: botosanisuperligaradoslav dumitrel 

viewscnt
Articole similare