Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu concepe ca o echipă din Superligă să retrogradeze. ”Ăştia ştiu fotbal” | EXCLUSIV

Basarab Panduru nu concepe ca o echipă din Superligă să retrogradeze. ”Ăştia ştiu fotbal” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj a luat o gură zdravănă de aer după ce a dezamăgit în primele două etape din Superligă. ”Şepcile roşii” au spart gheaţa pe ”Oblemenco” şi au câştigat cu 4-3 contra lui FCU Craiova.

Universitatea Cluj a transferat câteva nume importante în această vară, precum Radoslav Dimitrov, Bogdan Mitrea, Vătăjelu sau Ovidiu Perianu, iar pretenţiile fanilor sunt mult mai mari faţă de cele din sezonul trecut. Înainte de succesul cu FCU Craiova, formaţia lui Toni Petrea a remizat pe terenul Petrolului şi a fost învinsă categoric de Rapid, scor 0-3.

Basarab Panduru este sigur că U Cluj va evita retrogradarea

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, Basarab Panduru a declarat că nu o vede pe U Cluj în hora retrogradării în acest sezon. În opinia lui Panduru, veteranii din lotul ”Şepcilor roşii” au experienţa Superligii şi calitatea necesară pentru a putea ridica echipa.

”U Cluj nu mi se pare de ultimele patru niciodată. Nu mi se pare! Acolo văd calitate. Cum a zis Chipciu? Dinozauri? Dinozauri, ”nedinozauri”, ăştia ştiu fotbal. Când se pun pe treabă joacă fotbal. Acolo văd jucători buni, văd experienţă”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

 Chipciu a făcut show după meciul cu FCU Craiova. ”Brontozaurii au dat 4 goluri! Eu oricum sunt tâmpit!” 

„Ne-au ieşit toate, dar şi lor. Nouă ne-a ieşit cu una mai mult. E greu în teren, treci de la nişte stări emoţionale înalte, la unele joase. Eu oricum sunt tâmpit în meci, mă motivez când îmi cert coechipierii. Colegii mei se mai supără că-i mai cert, dar sper ca macar 5 la sută să îi motivez. Avem o relaţie bună în afara terenului. 

Nu prea îmi place asta cu căpitanul, nu îmi place să mi se zică căpitan. Liderul trebuie să facă ceva pe teren. Nistor a dat şi el goluri. Am văzut că ne-au făcut «elefanţi», «brontozauri», «dinozauri». «Brontozaurii» au dat 4 goluri.”, a spus Chipciu, după meciul cu FCU Craiova.

Afla mai multe despre: panduruu cluj 

viewscnt
Articole similare