Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu le-a luat tare pe vedetele Universităţii: ”Caracter de «piftie», de tremurici. Nu s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft”

Sorin Cârţu le-a luat tare pe vedetele Universităţii: ”Caracter de «piftie», de tremurici. Nu s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft”
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) şi Alex Işfan (23 de ani) au intrat ”în gura” lui Sorin Cârţu (67 de ani), fostul preşedinte al Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a treia din Superligă.

Craiovenii au deschis scorul la Cluj, Alexandru Creţu, în minutul 10, după o pasă a lui Alexandru Mitriţă.

Gazdele au echilibrat partida, după startul dominat de olteni, şi au marcat golul egalizator în minutul 39, prin Yeboah, din pasa lui Tachtsidis.

Sorin Cârţu le-a luat tare pe vedetele Universităţii: ”Caracter de «piftie», de tremurici. Nu s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft” 

Dacă Alex Mitriţă a fost considerat cel mai bun jucător al oltenilor, în viziunea lui Basarab Panduru, atunci Andrei Ivan şi Alex Işfan au fost cei care au dezamăgit crunt.

Primul s-a ”remarcat” cu una dintre marile ratări ale campionatului, în timp ce cel din urmă a fost autorul unui luft cum rar se vede până şi în fotbalul românesc.

Sorin Cârţu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, a avut cuvinte grele pentru cei doi jucători de atac ai formaţiei oltene.

Acesta le-a recomandat atât lui Ivan, cât şi lui Işfan să apeleze la un mental coach pentru a fi la cel mai înalt nivel din punct de vedere psihic.

”Aşa luft n-am văzut în viaţa mea. Pe Ivan poate-l mai înţeleg, îi mai găsim nişte explicaţii. Alergare, mingea udă, eu ştiu ce a gândit el? Bine, portarul a căzut din picioare, nu avea nicio scuză să nu dea gol.

Dar Işfan a primit o pasă de la 4 metri, băi băieţi, pe stângul lui, şi a luftat! Iar cum a început repriza a doua a avut iarăşi situaţie foarte bună să tragă la poartă şi a declinat responsabilitatea, a dat pasă.

Frate, dă-ţi seama, bă copile, s-au dat nişte bani pe tine. Fă ceva, concentrează-te, fii preocupat! Este inadmisibil aşa ceva, nu cred că s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft. 

Mai luftezi când vine o centrare, o minge pe sus, sare prost, dar aşa, o minge pe jos, liniştită… nu am înţeles nimic!

Nu ştiu ce să spun despre Ivan. Eu ţin la copilul ăsta, sunt dintre cei care l-au susţinut, cultivat, promovat. Vreau să-şi reconfirme încrederea şi valoarea care i se atribuie, dar nu ştiu ce trebuie să facă.

Să ia exemplu de la Mitriţă, care şi aseară, exceptând ultimele minute, a fost «primadonna» echipei. La partida de aseară a avut poarta goală, pe piciorul drept, piciorul de bază, şi a dat pe lângă…

Trebuie să se ajute singur, o superconcentrare în tot ce face. Cred că e nevoie de mental coach atât în cazul lui, cât şi în cazul lui Işfan. Obligatoriu! Şi sunt mai mulţi pe aici.

Caracterul ăsta «piftie», de tremurici, în anumite meciuri, l-am văzut la mai multe partide în anii în care am fost la echipă. N-aveai cum să contribui la îmbunătăţirea lui.

Toate rezultatele şi obiectivele pe care le-am ratat, le-am pierdut din cauza caracterului ăsta de «piftie», de tremurici”, a declarat Cârţu, potrivit Fanatik.

În urma remizei din Gruia, Universitatea Craiova rămâne cu cinci puncte, după primele trei etape scurse din campionat.

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovaandrei ivanalex isfan 

viewscnt
Articole similare