Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gabi Tamaş revine în fotbal! Ce funcţie va ocupa şi alături de cine va lucra

OFICIAL | Gabi Tamaş revine în fotbal! Ce funcţie va ocupa şi alături de cine va lucra

Concordia Chiajna

Comentarii

Gabi Tamaş a revenit în fotbal şi va o ocupa o funcţie în cadrul clubului Concordia Chiajna, grupare din liga secundă.

Fostul fundaş al unor echipe precum Astra Giurgiu, FCSB, West Brom şi FC Voluntari s-a retras din fotbal de la Concordia Chiajna. Coincidenţa este revenirea sa într-o funcţie oficială chiar la clubul de la care s-a retras din activitate. 

Gabi Tamaş este noul manager sportiv al Concordiei Chiajna

Alături de Gabi Tamaş, Ilie Poenaru a devenit noul antrenor al formaţiei din judeţul Ilfov. Antrenorul care a avut probleme cu licenţa sa de antrenor, în perioada în care activa în Superliga a scăpat de aceste probleme, în eşalonul secund al fotbalului românesc.

"Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum şi caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relaţii bune cu Andrei Nicolescu şi respect foarte mult acel club.

A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna.", a spus Gabi Tamaş, pentru GSP.

Ilfovenii nu se află în cea mai bună situaţie în clasamentul ligii secunde. Concordia ocupă locul 14 cu 22 de puncte după 18 etape disputate şi au ratat calificarea în play-off-ul din Liga 2. Obiectivul clubului în sezonul viitor este revenirea în Superliga. În ultima etapă din liga secundă, Concordia Chiajna a suferit un eşec pe teren propriu, cu scorul de 2-0, împotriva celor de la CSC Dumbrăviţa.

Afla mai multe despre: concordia chiajnagabi tamasilie poenaruliga 2 

viewscnt
Articole similare