Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficial! România a scăpat în grupa de la EURO 2024 de adversarul cotat la 45 de milioane de euro: "Din cauza accidentării mele"

Oficial! România a scăpat în grupa de la EURO 2024 de adversarul cotat la 45 de milioane de euro: "Din cauza accidentării mele"

Echipa națională

Comentarii

Operat pe 17 august la ligamentul anterior al genunchiului stâng, portarul Thibaut Courtois a anunţat, într-un interviu acordat publicaţiei belgiene Sporza, că nu va participa la Campionatul European din 2024, unde naţionala Belgiei este în grupă cu selecţionata României.

Courtois a anunţat oficial că nu va participa la EURO 2024

"Din cauza accidentării mele, în niciun caz nu va exista EURO 2024 pentru mine", a explicat portarul belgian în vârstă de 31 de ani (102 selecţii).

"Prefer să nu dau o dată pentru revenirea mea în competiţie. Mai întâi trebuie să mă recuperez 100% după accidentare. Dacă voi avea noroc, voi putea juca un alt meci în luna mai. Dar nu poţi fi niciodată 100% pregătit pentru un turneu major", a adăugat jucătorul, concentrat pe revenirea la Real Madrid, clubul său din 2018.

"Cred că este mai bine să aduc această claritate la echipa naţională imediat. Nu voi fi în poartă 80% din timp, când avem alţi portari buni. Îmi las orgoliul deoparte şi voi fi doar un alt suporter în iunie. Sper să câştige Euro 2024", a precizat Courtois.

La EURO 2024, Belgia va evolua în grupa B, alături de România, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B 

În semifinalele play-off-ului B joacă Bosnia şi Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.

  • 45 de milioane de euro e cota lui Courtois, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: romania euro 2024courtois belgiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare