You are here:

OFICIAL | Valentin Costache a semnat şi revine în Superliga. Clubul cu care a bătut palma fostul rapidist

OFICIAL | Valentin Costache a semnat şi revine în Superliga. Clubul cu care a bătut palma fostul rapidist

Superliga

Comentarii

Valentin Costache revine în Superliga. Fostul jucător de la Dinamo, CFR Cluj şi Rapid a semnat cu UTA Arad.

UTA Arad a oficializat transferul lui Valentin Costache. Fostul jucător al unor cluburi precum Apollon Limassol, Dinamo, Rapid şi CFR Cluj, a semnat cu "Bătrâna Doamnă" şi se va bate la play-off alături de Mircea Rednic.

Valentin Costache, noul jucător al celor de la UTA Arad

Evaluat la 500.000 de euro, conform transfermarkt.com, Costache a petrecut aproape un an de zile în campionatul din Cipru. În tricoul celor de la Apollon Limassol, Costache a strâns 31 de prezenţe şi a reuşit să înscrie de trei ori.

100.000 de euro încasa Rapid pentru vânzarea sa în Cipru, în august 2023. La nivelul Superligii, Costache a jucat 166 de partide, a înscris de 16 ori şi a oferit 23 de pase decisive.

"Bun venit, Valentin Costache! Cvadruplu campion al României, şi câştigător a două Supercupe a României, mijlocaşul de bandă e noul jucător al UTA-ei pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

În vârstă de 25 de ani, Costache a strâns un total de 166 de meciuri jucate în Superligă, cu 16 goluri şi 23 de pase decisive. În cupele europene a acumulat 17 prezenţe, oferind două assist-uri. 

Mijocaşul are în CV selecţii la naţionalele României U17, U19 şi U21, iar la nivel de cluburi a jucat pentru Dinamo, CS Afumaţi, CFR Cluj, Rapid şi ultima oară, în Cipru, la Apollon Limassol.", au transmis cei de la UTA Arad.

Afla mai multe despre: uta aradvalentin costacherapid bucuresticfr clujdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare