Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ore decisive pentru banca tehnică a lui U Cluj! Erik Lincar, anunţ de ultim moment: "Discuţiile sunt normale"

Ore decisive pentru banca tehnică a lui U Cluj! Erik Lincar, anunţ de ultim moment: "Discuţiile sunt normale"

U Cluj

Comentarii

Aflat de un an şi trei luni pe banca lui U Cluj, Erik Lincar a recunoscut că în următoarele ore se va discuta soarta sa pe banca echipei ardelene.

Ce spune Erik Lincar despre plecarea de la U Cluj

U Cluj ar putea rămâne rapid fără antrenor. Erik Lincar, cel care a promovat echipa în Superligă, nu a câştigat în noul sezon, e pe penultimul loc în clasament, şi postul său e în pericol. 

Erik Lincar a dat asigurări că discuţiile dintre el şi conducere sunt normale şi că situaţia băncii tehnice va fi clarificată curând. 

”Momentan nu ştiu, nu am luat o decizie. Lumea trebuie să înţeleagă că relaţia mea cu clubul e foarte deschisă. Ideea nu e că eu trebuie să plec, să vin. Oamenii mă susţin. A fost doar ideea mea după meciul cu Sepsi. E normal, din punctul meu de vedere, ca un antrenor să îşi pună semne de întrebare după ce pierde trei, patru etape. Nu e normal?

Eu sunt motivat, dar sunt mai mulţi factori la mijloc. Eu cred că e un moment zero pentru mine şi pentru staff-ul meu. Apar multe lucruri în presă, iar pe mine mă deranjează. Că nu plec din cauza unei sume de bani... nu are legătură cu nimic. E doar momentul pe care noi îl avem acum.

Nu mă deranjează că apar nume de antrenori. Şi eu am venit în locul altor antrenori. E un lucru asumat acesta, să mergi la un club şi să pleci după, dar nu e asta tema discuţiei, discuţia e mult mai complexă şi nu are legătură cu banii sau că mi-a zis cineva să plec.

Situaţia de acum are legătură cu personalitatea şi caracterul meu. Nu se ştie dacă voi mai fi etapa următoare, voi discuta cu conducerea. S-ar putea să fiu, s-ar putea să nu fiu. Azi sau mâine se va regla situaţia.

E un club în care există înţelegere, e linişte, discuţiile sunt echilibrate şi normale”, a spus Lincar pentru Prima Sport.

U Cluj e pe penultimul loc în campionat, cu doar două puncte acumulate, ambele după remize în primele două etape, cu FCSB şi Universitatea Craiova. 

Pentru "şepcile roşii" au urmat înfrângeri cu FC Argeş, Petrolul Ploieşti, UTA, iar ultima, cu Sepsi, scor 0-1 pe Cluj Arena, îi poate fi fatală lui Erik Lincar. 

Deja, au apărut informaţii despre cel care ar putea deveni antrenor la U Cluj, iar tehnicianul a oferit o primă reacţie

Afla mai multe despre: erik lincaru clujantrenor u cluj 

viewscnt
Articole similare