You are here:

Pleacă de la FCSB! Fotbalistul care s-a bucurat de încrederea lui Gigi Becali s-a transferat la altă echipă din Superliga

Pleacă de la FCSB! Fotbalistul care s-a bucurat de încrederea lui Gigi Becali s-a transferat la altă echipă din Superliga

FCSB

Comentarii

FCSB se desparte de fotbalistul care n-a mai prins lista oficială pentru Superliga, odată cu venirea lui Florin Tănase. Gigi Becali şi-a dat acordul pentru a-l ceda la altă echipă din campionat şi îi va plăti salariul.

"Rachetă", dar pentru altă echipă din Superliga! Jucătorul pe care Gigi Becali l-a cedat

FCSB rămâne în doi fundaşi dreapta. Vali Creţu a primit o mărire salarială, iar Alexandru Pantea a revenit după accidentare, astfel că echipa campioană şi-a permis să-l împrumute pe jucătorul considerat a treia variantă pe acel post. 

Ghanezul Nana Antwi, în vârstă de 24 de ani, va juca la Hermannstadt pentru restul sezonului. Informaţia a fost confirmată de conducătorul Claudiu Rotar. 

Gigi Becali îi va plăti salariul lui Antwi la Hermannstadt

Cluburile s-au înţeles, iar în zilele următoare "racheta" va fi sub comanda lui Marius Măldărăşanu.

"Actele sunt deja semnate. Ne-am înţeles ca marţi dimineaţă să trimitem o maşină la Bucureşti după Nana Antwi, iar de miercuri el se va prezenta la antrenamnete sub comanda lui Marius Măldărăşanu. Eu am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali, iar dânsul îi va suporta şi salariul lui Antwi. Oricum, nu cred că la FCSB sunt jucători care câştigă sub 10.000 de euro pe lună. Poate vreun copil, dar nu cred. 

Noi am mers pe mâna lui Măldă, iar el are un cuvânt foarte important de spus la transferuri. Aşa cum am procedat şi în cazul lui Buş-Chipirliu. Măldă l-a vrut în cele din urmă pe Buş, iar noi pe Buş l-am adus. Aşa şi în acest caz. Măldă şi l-a dorit foarte tare pe Antwi, iar de miercuri îl va avea sub comanda sa la antrenamnete.

Uitaţi că am avut răbdare, iar Măldărăşanu a pus din nou echipa pe lina de plutire şi începe să aibă din nou rezultate foarte bune. În vara asta am adus şi nişte jucători noi la echipă şi le-a trebuit şi lor un pic de timp să se integreze în lotul nostru. Ce veşti vă mai pot da de Markovic? Pe data de 5 septembrie el se va opera şi îl asigurăm că o să fim alături de el din toate punctele de vedere", a declarat Claudiu Rotar, conform ProSport

  • 15 meciuri a bifat Nana Antwi la FCSB.

Pe postul de fundaş dreapta, FCSB îl urmăreşte pe Mihai Popescu, de la Farul, jucător care eboluează şi pe postul de apărător central. 

Afla mai multe despre: transfer fcsb hermannstadtnana antwi fcsbgigi becalitransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare