You are here:

"Poate trebuie să vedem altceva". Viorel Moldovan s-a săturat de "campionatul execrabil" făcut de Rapid. "Şumudică e binevenit la meciuri"

"Poate trebuie să vedem altceva". Viorel Moldovan s-a săturat de "campionatul execrabil" făcut de Rapid. "Şumudică e binevenit la meciuri"

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid, Viorel Moldovan, a tras un semnal de alarmă, după al patrulea meci fără victorie în Superliga. De asemenea, conducătorul a comentat prezenţa lui Marius Şumudică şi Adrian Mutu în Giuleşti, la meciul cu Sepsi.

Viorel Moldovan: "Jocul e problema, îngrijorător, nu e suficient"

Rapid are doar trei puncte în Superliga. În etapa a patra, Rapid a remizat cu Sepsi, scor 2-2, iar fanii au răbufnit. Suporterii au cerut demisia lui Neil Lennon şi instalarea lui Marius Şumudică

Viorel Moldovan a cerut redresarea situaţiei la echipă, întrucât s-a săturat de actuala formă. 

"Exact, dezamăgitor. Până la urmă nu pierdem, dar ce propunem faţă de joc nu caracterizează Rapidul. Trebuie mai mult mai ales pe faza ofensivă. Nu e normal ca toate echipele să vină şi să controleze jocul pe acest teren. Să ne gândim faţă de multe lucruri, nu vreau să intru în detalii, dar ce am văzut m-a dezamăgit mult, chiar dacă am avut momente când am mai încercat, dar puţine. Nu intru în detalii tactice, dar e un blocaj la anumiţi jucători, ne pierdem uşor personalitatea şi nu reuşim să propunem mai mult. Ca atitudine, intenţie, dorinţă nu am ce reproşa, dar ca fotbal propunem un fotbal cu pipeta, ceea ce nu e suficient la Rapid. Vrem să dominăm, dar nu avem acest concept. Poate trebuie să vedem altceva, dar nu intru în detalii tactice în faţa presei.

Jocul e problema, îngrijorător, nu e suficient. Nu vreau să discut personal despre jucători. Până la urmă, un atacant depinde de jocul colectiv al echipei, de modul în care e pus un atacant în evidenţă. Puteam face 3-1, după care am fost egalaţi. Per total, ca joc propus...

E o cinste, o onoare să fiu preşedinte la Rapid. Am început campionatul execrabil, asta e realitatea, pot găsi circumstanţe, dar trebuie să găsim soluţii să ieşim din această situaţie, stafful să le dea impulsul să ieşim din această situaţia", a spus Viorel Moldovan. 

Preşedintele de la Rapid a comentat inclusiv cererea fanilor din Giuleşti, care l-au cerut pe Marius Şumudică antrenor. 

"Foarte bine. Nu mă interesează acest aspect, dacă sunt antrenori în tribună. Şumudică e binevenit la meciurile Rapidului, este rapidist, este un antrenor care poate merge oriunde, să vadă orice joc, nu mai zic în Giuleşti. Ştim atitudinea lui şi participă în calitate de analist în anumite emisiuni, poate vorbi, fiecare are o opinie şi n-am probleme. Adrian Mutu a fost antrenor la Rapid, de ce să nu vină în Giuleşti?! E normal că suporterii îl apreciază şi scandează pe Şumudică, dar nu mă gândesc la aceste lucruri. Eu mă gândesc doar la cum să propunem un fotbal de calitate", a mai spus Viorel Moldovan, după Rapid - Sepsi 2-2, în Superliga. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanrapid sepsineil lennonmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare