Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui David Popovici, după medalia de bronz luată la Europene: "Doar atât s-a putut. Italianul şi francezul sunt mai buni ca mine"

Prima reacţie a lui David Popovici, după medalia de bronz luată la Europene: "Doar atât s-a putut. Italianul şi francezul sunt mai buni ca mine"

David Popovici

Comentarii

David Popovici a vorbit despre medalia de bronz pe care a cucerit-o, duminică, la Campionatul European de înot în bazin scurt, la Otopeni.

“Au fost multe valuri, dar a fost frumos. E tot ceea ce s-a putut acum. În continuare italianul şi francezul sunt mai buni ca mine. Din fericire, mai sunt o mulţime de concursuri şi abia aştept să fiu acolo în faţa lor, când va veni vremea. Sunt bucuros că am reuşit să termin cu o medalie. A fost o provocare foarte bună. Am învăţat să fac faţă mai bine stresului şi oboselii. Le mulţumec organizatorilor, am dormit ca un bebeluş după reuniunea de aseară”, a spus Popovici.

Referitor la faptul că pentru el va urma sesiunea de examene la facultate, Popovici a spus: “Trebuie să mă pun cu burta pe carte. Sesiunile o să-mi spună dacă mă descurc sau nu”.

David Popovici a câştigat, duminică, medalia de bronz în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului European de înot în bazin scurt, la Otopeni.

Aurul continental i-a revenit francezului Maxime Groussei (45.46), iar pe doi s-a clasat italianul Alessandro Miressi (45.51).

Afla mai multe despre: popovici 

viewscnt
Articole similare