adplus-dvertising
You are here:

Rapid, 4 transferuri de titlu! Şucu sparge banca. "Două mari lovituri"

Rapid, 4 transferuri de titlu! Şucu sparge banca. "Două mari lovituri"

Rapid

Comentarii

Rapid pregăteşte 4 transferuri de titlu. Adrian Mutu va primi jucători cu care să "upgradeze" echipa şi jocul Rapidului, în perioada de mercato din iarnă. Giuleştenii au ambiţii mari în anul centenarului clubului "alb-vişiniu".

Dan Şucu şi Victor Angelescu, acţionarii din Giuleşti, împreună cu Daniel Niculae şi Adrian Mutu, au pregătit lista de transferuri la Rapid. Patru jucători sunt pe lista de dorinţe a oficialilor rapidişti, care se luptă cu şanse reale la play-off şi la titlu!

Rapid, 4 transferuri de titlu! Şucu sparge banca. "Două mari lovituri"

Infuzia de capital de după venirea lui Dan Şucu în acţionariatul Rapidului, dar şi ambiţiile mari din anul centenarului şi rezultatele de până acum, au dat elan Rapidului. Potrivit site-ului 1923.ro, Rapid pregăteşte 4 transferuri cu care să se lupte până în ultima etapă la titlu.

Thomas Basila (23 de ani), un fundaş central care joacă la Nancy, în Liga 3 din Franţa, şi care e împrumutat de la Oostende până la finalul sezonului este primul nume de pe lista de transferui Rapidului. Mai mult, francezul Iron Gomis de la Amiens este şi el parte din lista de transferuri.

Gomis joacă în liga a doua franceză, dar e pe punctul de a pleca de la echipă. În plus, potrivit 1923.ro, Rapid pregăteşte "două mari lovituri" din Liga 1. Alexandru Işfan (22 de ani) de la FC Argeş şi Yuri Matias (27 de ani). Dacă primii doi pot veni liberi de contract, pentru Yuri şi Işfan rapidiştii vor trebui să plătească pentru a obţine serviciile.

După 18 meciuri jucate în actualul sezon de Liga 1, Rapid e pe locul trei în clasament, cu 33 de puncte, la patru în spatele CFR-ului (locul 2) şi la opt puncte de liderul Farul.

Rapidul i-a scris lui Moş Crăciun!

Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, a anunţat la lansarea berii rapidiste că giuleştenii au pregătită scrisoarea pentru Moş Crăciun şi aşteaptă să vadă ce dorinţe se pot îndeplini.

„Ne-am făcut lista pentru Moş Crăciun, în fiecare an o facem. Acum, să vedem dacă am fost cuminţi. Nu aş vrea să vorbesc despre transferurile lui Alibec şi Coman, pentru că mai avem meciuri de jucat. Mai avem meciuri importante, pentru că mai avem meciuri importante în campionat şi în Cupa României. A apărut şi această oportunitate importantă de face un triunghiular cu două nume importante din fotbalul european. Mai e mult până să-i scriem Moşului despre ce jucători ne dorim”.

viewscnt
Articole similare